Клубничный сорбет


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Яичные белки взбиваем с сахаром в густую пену. Добавляем мелко нарезанную клубнику, перебиваем до однородной массы и ставим в морозилку на 1,5 часа. Через каждые полчаса сорбет  перемешиваем, потом опять ставим на холод.  

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Клубника300г
Яйца (белок) 6шт
Сахар150г

Яичные белки взбиваем с сахаром в густую пену. Добавляем мелко нарезанную клубнику, перебиваем до однородной массы и ставим в морозилку на 1,5 часа. Через каждые полчаса сорбет  перемешиваем, потом опять ставим на холод.

 



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Торт Монастирська хата
Торт Дамські пальчики (Все буде смачно) (відеорецепт)
Торт Молочна дівчина
Кекс з шоколадом в мультиварці
Маршмеллоу — рецепт з 3-х інгредієнтів
Вівсяне печиво (фоторецепт)
Парові вареники з вишнею
Сіннабони: рецепт булочок з корицею
Чорнослив у шоколаді
Рецепт хмизу Ласунка
Торт Париж-Брест
Рогалики з мармеладом
Тірамісу без випічки
Яблука, запечені з печивом


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити