Печиво Хмиз у формі троянд

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Печиво Хмиз у формі троянд - красиві та смачні ласощі до чаю. Легко приготувати печиво Хмиз можна за цим рецептом.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно500 г
Яйця5 шт
Сіль1 дрібка
Цукор1 ст. л
Горілка2 ст. л
Цукрова пудра за смаком
Ванілін1 пачка
Олія600-800 мл
Кориця за смаком
Вода за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати печиво Хмиз у формі троянд:

  1. Беремо одне яйце. Відокремлюємо білок від жовтка і прибираємо його подалі. До жовтка додаємо 4 яйця, цукор, сіль і горілку. Перемішуємо до однорідної маси.
  2. У глибокий посуд просіюємо борошно, робимо невелике заглиблення в центрі і вливаємо туди суміш з яєць. Акуратно перемішуємо, після чого місимо тісто руками, поки воно не стане однорідним.

    Тісто має бути як на локшину – “круте”. Якщо тісто ніяк не злипається, треба додати трохи води.

  3. Накриваємо тісто серветкою і залишаємо на півгодини.
  4. Виливаємо олію в посуд і доводимо до кипіння.
  5. Ділимо тісто на 2 частини і розкочуємо кожну в пласт товщиною 1-2 мм. Вирізаємо кола різного діаметра.

    Вирізати кола можна за допомогою склянки.

  6. Кожне коло надрізаємо по краям (штук 6-7).
    ГОТУЄМО З НАМИ
    Імбирне печиво
  7. Тепер складаємо троянди: в центр кола більшого діаметра наносимо краплину білка (який ми відклали на самому початку), зверху кладемо інше коло меншого діаметра, знову наносимо в центр краплину білка, кладемо третє коло. Здавлюємо все посередині.

    Потрібно стежити за тим, щоб надрізи не накладалися один на одного.

  8. Заготовки печива Хмиз  обсмажуємо в гарячій олії.

    Щоб трояндочка вийшла повітряною, під час занурення її в олію квіточку потрібно акуратно підчепити за центр зворотним боком ложки і покрутити кілька секунд, не притискаючи до дна казанка.

  9. Обсмажуємо троянди з двох боків до золотистого кольору.
  10. Готові троянди викладаємо на серветку, щоб зтекла зайва олія. Посипаємо їх цукровою пудрою, змішаною з ваніллю (або ваніллю і корицею).

Печиво Хмиз у формі троянд готове!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного
Млинці по-ірландськи
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти
Рецепт Тірамісу
Калачі: 3 рецепти
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт
Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять
5 корисних десертів без грама цукру
Домашні рогалики: 5 простих рецептів
Зефір зі сметани

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо