Солодкі рулети в домашніх умовах

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Готуємо бісквітний рулет і рулети із гарбуза, айви, банана, маку на домашній кухні.
Зберегти в кулінарну книгу

Бісквітний рулет за 10 хвилин

Інгредієнти:

  • борошно – 110 г;
  • цукор – 80 г;
  • яйця – 4 шт.;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • джем абрикосовий – за смаком;
  • вершкове масло – за смаком;
  • цукрова пудра – за смаком.

 

Спосіб приготування

Яйця збиваємо з дрібкою солі. Порційно додаємо цукор. Не перестаючи збивати, поступово всипаємо змішане з розпушувачем борошно. Деко вистилаємо пергаментом і змащуємо його вершковим маслом. Виливаємо на пергамент тісто та ставимо в розігріту до 200 ° С на 5-6 хвилин. Готовий бісквіт виймаємо з духовки і, поки він гарячий, не знімаючи з пергаменту, згортаємо в рулет, щоб тісто набуло форми. Даємо рулету охолонути. Розгортаємо рулет, знімаємо пергамент і змащуємо бісквіт джемом. Загортаємо рулет. При подачі посипаємо рулет цукровою пудрою.

Рулет з гарбузом

Інгредієнти:

  • гарбуз очищений – 500 г;
  • волоські горіхи (ядра) – 100 г;
  • борошно – 500 г;
  • яйця – 1 шт.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • маргарин – 50 г;
  • цукор – 3 ст. л.

 

Спосіб приготування

Стиглий гарбуз тремо на тертці, додаємо цукор і подрібнені горіхи, все добре перемішуємо. Готуємо круте тісто: для цього до маргарину додаємо воду, борошно, сіль, яйця і добре вимішуємо. Тісту даємо постояти 20 хвилин. Потім ділимо на 2 частини та кожну тонко розкачуємо. Продовження рецепта читайте тут.

Рулет із айви, горіхів і меду

Інгредієнти:

  • айва – 500 г;
  • лимон – 1 шт.;
  • гарбуз – 500 г;
  • волоські горіхи (обсмажені) – 600 г;
  • мед – 70 г;
  • цукор – 600 г;
  • желатин – 25 г.

 

Спосіб приготування

Готуємо джем: чистимо та ріжемо айву кубиками, відправляємо в киплячу воду та варимо 15 хв. Потім відкидаємо на сито. Також ріжемо кубиками почищений гарбуз, викладаємо на деко з пергаментом і запікаємо 20 хв. при температурі 180 ° С. Перебиваємо айву разом з гарбузом в пюре, додаємо цукор і сік лимона. Варимо 20 хв., помішуючи. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Рулет з маком

Інгредієнти:

  • молоко – 500 мл;
  • маргарин – 250 г;
  • цукор – 400 г;
  • мак – 200 г;
  • дріжджі сухі – 15 г ;
  • олія рослинна – 2 ст. л.;
  • яйця – 3 шт.

 

Спосіб приготування

Готуємо дріжджове тісто: підігріваємо молоко, розтоплюємо в ньому маргарин, додаємо рослинну олію, сіль і 2 яйця, збиті з 200 г цукру. Дріжджі змішуємо з борошном і додаємо невеликими порціями до рідких інгредієнтів, замішуючи м’яке та злегка липке до рук тісто. Продовження рецепта читайте тут.

Рулет із лаваша з бананом і шоколадом

Інгредієнти:

  • банан – 1 шт.;
  • вершкове масло – 20 г;
  • шоколад – 100 г;
  • м’ята – 2 гілочки;
  • лаваш – 1 шт.

 

Спосіб приготування

Лаваш ділимо на дві рівні частини. Банан розрізаємо вздовж. Викладаємо половинку банана на край лаваша. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Прості десерти: 5 рецептів тортів із печива

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сливовий пиріг
Паска домашня
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці