Соковиті пироги: ТОП-3 рецепти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Вихідні - час побалувати рідних ароматною випічкою. Пропонуємо ТОП-3 рецепта пирогів, які захочеться приготувати знову і знову
Зберегти в кулінарну книгу

Цибулевий пиріг з плавленим сиром

Інгредієнти:

  • борошно – 250 г;
  • масло вершкове – 125 г;
  • сметана – 3 ст. л.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • плавлений сир – 2 шт.;
  • базилік – за смаком.

Спосіб приготування

Для тіста змішуємо просіяне борошно з вершковим маслом і перетираємо в крихту. Додаємо сметану, соду та сіль. Замішуємо тісто, загортаємо його в харчову плівку та кладемо на 30 хвилин у холодильник. Продовження рецепта читайте тут.


Пиріг зі свининою, грибами і капустою

Складові:

  • Борошно – 3 склянки .;
  • Масло вершкове – 190 г;
  • Розпушувач – 1.50 ч.л.
  • Сметана – 0,75 ст .;
  • Капуста білокачанна – 300 г;
  • Печериці великі – 5 шт .;
  • Фарш свинячий – 200 г;
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт .;
  • Яйця варені – 3 шт .;
  • Яєчний жовток – 1 шт .;
  • Морква середня – 1 шт .;
  • Олія – за смаком;
  • Сіль за смаком;
  • Перець – за смаком

Покроковий фото рецепт приготування – тут.


Заливний пиріг з яблуками

Складові:

  • Яблука – 4 шт .;
  • Цукор – 220 г;
  • Масло вершкове – 30 г;
  • Рослинна олія – ​​100 мл;
  • Яйце куряче – 3 шт .;
  • Молоко – 120 мл;
  • Розпушувач тіста – 10 г
    Кориця мелена – 1 дрібка.

Покроковий рецепт приготування заливного пирога з яблуками

  1. Яблука очищаємо від серцевини і нарізаємо скибочками.
  2. У пательні розігріваємо вершкове масло, додаємо яблука, помішуючи готуємо до початку розм’якшення яблук.
  3. Додаємо 4 ч. л. цукру і дрібку кориці, перешиваємо. Через хвилину знімаємо пательню з вогню і даємо яблукам охолонути.
  4. Яйця збиваємо з цукром, що залишився до збільшення в об’ємі в 2 рази.
  5. Вливаємо молоко та олію. Перемішуємо.
  6. Додаємо борошно і розпушувач тіста. Перемішуємо.
  7. Форми для пирога змащуємо рослинним маслом. Присипаємо манкою або борошном. Викладаємо дві третини тістау, зверху яблука. Потім, інше тісто.
  8. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин, готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками