Сирні пампухи з яблуком


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Солодкі та повітряні пампухи — український десерт, що не залишить байдужим щодного ласунчика. Рецепт швидких пампухів з сиром та яблуком

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Сметана100г
Кефір100г
Домашній сир100г
Яйце1шт
Яблуко1шт
Розпушувач2ч.л
Борошно350г
Оліяза смаком
Лимонна цедраза смаком
Ванільний цукор1пакетик
Сільдрібка

Приготування пампухів

  1. В мисці збиваємо яйце, кефір, сметану, ванільний цукор, сир та дрібку солі.
  2. Додаємо борошно з розпушувачем та вмішуємо натерте яблуко та цедру. Перемішуємо.
  3. В розігрітій на пательні оліїї обсмажуємо пампухи з усіх сторін до золотавої скоринки.

    Набирати тісто можна за допомогою двох чайних ложок, щоб пампухи вийшли пишними

  4. Готові пампухи викладаємо на паперові серветки, щоб всотався лишній жир, та посипаємо цукровою пудрою.


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Печиво Горішки
Млинцева запіканка
Cмугасті млинці
Чай з прянощами
Паштет з курячої печінки з яблуком (фоторецепт)
Яблучний глінтвейн
Капусняк в мультиварці
Форшмак з сиром
Домашня гранола: рецепт
Пшоняні млинці з родзинками
Салат Мімоза: покроковий рецепт
Вівсяні млинці зі шпинатом
Млинці з вишнево-горіховою начинкою від Лізи Глинської (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити