Відривний пиріг з яблуками
Інгредієнти:
- яблука – 5 шт.;
- молоко (2,5%) – 300 мл;
- дріжджі – 10 г;
- сметана – 40 мл;
- борошно – 740 г;
- вершкове масло – 120 г;
- яйця – 3 шт.;
- ванільний цукор – 8 г.
Спосіб приготування
У підігріте молоко додайте дріжджі, цукор і 1 ст. л. муки. Перемішайте. Залиште опару на кілька хвилин. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Кекс з родзинками на сметані
Інгредієнти:
- яйця — 3 шт.;
- сметана — 200 мл;
- родзинки — 100 г;
- борошно — 1,5-2 склянки;
- ваніль або ванільний цукор — за смаком;
- розпушувач — 0, 5 ч. л
Спосіб приготування
Кип’ятимо воду та запарюємо родзинки, щоб вони потім у випічці були м’якими та соковитими. У мисці збиваємо яйця з цукром в густу піну за допомогою міксера. Продовження рецепта читайте тут.
Львівський сирник
Інгредієнти:
- борошно – 400 г;
- яєчні жовтки – 4 шт.;
- маргарин – 200 г;
- какао – 3 ч. л.;
- порошок для печива – 2 ч. л.;
- цукрова пудра – 400 г;
- родзинкм – 10 г;
- манна крупа – 3 ст. л.;
- кисломолочний сир – 500 г.
Спосіб приготування
Жовтки збиваємо з цукром і додаємо топлений маргарин. Усі сухі інгредієнти змішуємо та всипаємо в жовткову масу. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Печиво з родзинками
Інгредієнти:
- родзинки – 1 склянка;
- борошно – 4 склянки;
- розпушувач – 1,5 ч. л.;
- сода – 1 ч. л.;
- рослинна олія – 1 склянка;
- цукор – 2 склянки;
- яйця – 3 шт.;
- ванільний екстракт – за смаком.
Спосіб приготування
У каструлі доводимо до кипіння воду з родзинками. У ємність просіюємо борошно, розпушувач, соду та сіль. В окремому посуді збиваємо масло з цукром, яйцями та ваніліном протягом 2 хвилин. Продовження рецепта читайте тут.