Морквяно-гарбузовий смузі
ГОТУЄМО З НАМИ
Морква світу: по-корейски, по-англійськи та по-прованськи
Складові:
- Морква – 2 шт .;
- Банан – 1 шт .;
- Гарбуз – 150 г;
- Молоко – 0,5 л;
- Кориця – до смаку;
- Екстракт ванілі – за смаком
Спосіб приготування:
- Моркву натираємо на тертці.
- Гарбуз і банан нарізаємо кубиками.
- Змішуємо все в блендері.
- Додаємо молоко.
Можна також додати корицю і екстракт ванілі за смаком.
Яблучний смузі
Складові:
- Яблуко – 1 шт.
- Грецький йогурт або нежирний кефір – 2 ст. л .;
- Кориця – 0,5 ч. л.
Спосіб приготування:
- Яблука очищаємо від шкірки, вирізаємо серцевину і нарізаємо кубиками.
- Перетираємо яблука в блендері, туди ж додаємо йогурт і корицю.
Буряковий смузі
Складові:
- Буряк – 1 шт .;
- Кефір – 1 склянка;
- Мед – 1 ст. л .;
- Яблучний оцет – 1 ст. л .;
- Кориця – за смаком
ГОТУЄМО З НАМИ
Яблучний оцет в домашніх умовах: рецепт
Спосіб приготування:
- Очищаємо буряк і нарізаємо на невеликі шматочки.
- Поміщаємо всі інгредієнти в блендер і збиваємо.
Якщо смузі здається вам занадто густим, додайте води.
Грушево-шоколадний смузі
ГОТУЄМО З НАМИ
Виноград на зиму: кращі рецепти
Складові:
- Груша – 1 шт.
- Молоко – 1 склянка;
- Какао – 1 ст. л.;
- Мед, кориця – за смаком;
- Вода – за потребою
Спосіб приготування:
- Нарізаємо груші на невеликі шматочки.
- Поміщаємо в блендер всі інгредієнти, збиваємо.
Виноградно-яблучний смузі
Складові:
- Яблуко – 2 шт.
- Банан – 1 шт.
- Виноград «Кишмиш» – 200 г
- Зелений чай – 200 мл
- Імбир – 15 г
- Мед – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- Очищаємо банан від шкірки, нарізаємо.
- Зрізаємо верх яблука, очищаємо серцевину.
- Імбир нарізаємо тонкими слайсами.
- Збиваємо в блендері виноград, охолоджений зелений чай, мед і імбир.
- Подаємо смузі в яблуці.