Пісна дієта: меню на тиждень


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Пісна дієта багата овочами, фруктами і злаками. При цьому, дієтичний раціон можна урізноманітнити на свій розсуд: додати страви з риби або морепродуктів

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Понеділок

Сніданок: пшоняна каша, чай.

Обід: салат зі свіжої капусти та моркви, пістний борщ.

Полуденок: тушкована картопля з грибами, компот з яблук та слив.

Вечеря: тушкована капуста з морквою та цибулею, журавлина з цукром, сухофрукти.

Читайте також: Як приготувати смачну кашу: 12 лайфхаків

 

Вівторок

Сніданок: картопляні зрази з грибами, салат з редьки та цибулі, кава або чай.

Обід: салат зі свіжих яблук, брюкви та селери, грибна юшка.

Полуденок: овочеве тушковане рагу, журавлино-яблучний мус.

Вечеря: голубці з рисом та грибами, ржаний хліб, чай, сухофрукти.

Читайте також: Як приготувати овочі-гриль в духовці

Середа

Сніданок: салат з варених овочів, напій з цикорієм або трав’яний чай.

Обід: салат зі свіжого буряка з яблуками, щі, пиріжок з рисом.

Полуденок: картопляні оладки з томатним соусом, квашена капуста, солоні огірки.

Вечеря: пиріжок с яблуками, варення з агруса або цукати, чай.

Читайте також: Чай з прянощами

Четвер

Сніданок: ікра грибна, вівсняий кисіль, ржані грінки.

Обід: салат зі свіжої капусти з брусницею та морквою, суп овочевий, пиріжок з цибулею та морквою.

Полуденок: фарширована овочами ріпа, салат з гарбуза з яблуками, медом та горіхами.

Вечеря: пшенична каша, яблучне пюре, чай.

Читайте також: Гарбузовий кисіль

П’ятниця

Сніданок: салат з варених овочів, напій з цикорієм або трав’яний чай.

Обід: салат зі свіжої капусти та моркви, пісний борщ.

Полуденок: овочеве тушковане рагу.

Вечеря: варена картопля, овочевий салат, чай.

Читайте також: Салат з буряка з хріном від Євгена Клопотенко (фоторецепт)

 

Субота

Сніданок: геркулесова каша на воді, кабачкова ікра, напій з цикорієм чи чай.

Обід: салат зі свіжою моркви з горіхами та зеленню, редька з цибулею та олією, суп квасолевий, пиріжок з капустою.

Полуденок: тушковані овочі, печені яблука.

Вечеря: відварена картопля, салат з цибулею, морквою та солоними огірками, трав’яний чай, сухофрукти.

Читайте також: Як швидко зварити кашу (Все буде добре, відеопорада)

Неділя

Сніданок: картопляні зрази з грибами, чай.

Обід: салат з буряка та моркви, часником та петрушкою, суп картопляний з ржаними грінками.

Полуденок: котлети з гречневої каші з цибулевим соусом, квашена капуста, фруктовий кисіль.

Вечеря: овочеве тушковане рагу, трав’яний чай.

Читайте також: Великий піст 2018: всі рецепти



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Штрейзель: як приготувати кондитерську крихту
Як приготувати домашнє згущене молоко (фоторецепт)
Пісне меню на кожен день: звичний раціон з рослинної їжі
Великий піст 2018 меню на кожен день – як скласти і про що пам’ятати
Дзеркальна глазур: майстер-клас від Лізи Глинської
Великий піст 2018: що можна і не можна їсти
Великий піст 2018: рецепти пісних страв
Як приготувати смачну кашу: 12 лайфхаків
Великий піст 2018: календар харчування на перший тиждень
Заварний крем з молока: як варити?
Третій день Масляної — ласунка: рецепти
Другий день Масляної — загравання: рецепти
Як засолити оселедець: 5 простих рецептів
Перший день Масляної – зустріч: рецепти


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити