Бисквіт з 3-х яєць
Складові:
- Яйця 3 шт
- Цукор 125 г
- Борошно 100 г
Як приготувати бісквіт з 3 яєць
Відокремлюємо жовтки від білків. Білок з цукром ретельно збиваємо. Додаємо жовтки і акуратно перемішуємо. Продовження рецепта бісквіта читайте тут.
Фрітата з грибами
- Яйця 4 шт
- Печериці 300 г
- Цибуля 1 шт
- Тертий пармезан 1 ст.л.
Як приготувати фриттату
Обсмажуємо дрібно нарізані гриби з цибулею на оливковій олії, додаємо сіль і перець за смаком. Збиваємо яйця з двома ложками тертого пармезану і заливаємо цією сумішшю гриби. Читайте, як запікати фриттату.
Зелений салат зі сметаною і яйцем
Складові:
- Салат зелений 300 г
- Огірок свіжий 1 шт
- Яйця 2 шт
- Сметана 100 г
Вимитий і обсушену зелений салат рвемо руками і викладаємо в миску. Зварені круто яйця нарізаємо тонкими скибочками. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.
Тости з яйцем та авокадо
Складові:
- Авокадо
- Хліб
- Яйця
Як приготувати тости з яйцем
Підсмажуємо в тостері або на сковороді цільнозерновий хліб. Готуємо яєчню – кожне яйце підсмажуємо окремо, щоб було простіше збирати тост. Рецепт пасти з авокадо читайте за посиланням.
Макарони по-флотськи з яйцем пашот
Відварюємо макарони і в той же час смажимо дрібно нарізану цибулю до золотистого. Додаємо фарш з відвареного м’яса, макарони, трохи обсмажуємо і викладаємо в тарілку. Зверху викладаємо яйце пашот – його ніжний жовток буде грати роль соусу. Повний список інгредієнтів і фото приготування ви можете дізнатися тут.