Картопля по-селянськи
Картопля по-селянськи
Інгредієнти:
- картопля – 6 шт.;
- масло вершкове – 50 г;
- сир твердий – 250 г;
- сіль – за смаком.
Спосіб приготування
Картоплю очищуємо від шкірки, нарізаємо великими скибочками та злегка відварюємо в підсоленій воді. Зливаємо воду, картоплю перекладаємо на пательню, поливаємо розтопленим вершковим маслом та кладемо в нагріту до 180 ° С духовку. Продовження рецепта читайте тут.
Пастуший пиріг
Складові
- Баранина – 300 г;
- Борошно – 1 ст. л.;
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- Морква – 1 шт.;
- Томатна паста – 2 ст. л.;
- Картопляне пюре – 400 г;
- Сушені трави (орегано, чебрець, майоран) – за смаком;
- Вершки – за смаком ;
- Масло вершкове – за смаком;
- Бульйон – за смаком;
- Бринза – за смаком;
- Перець – за смаком;
- Сіль за смаком
Рецепт Пастушого пирога дивіться тут
Картопля Анна
Складові
- Картопля – 1 кг;
- Цибуля – 2 шт.;
- Вершкове масло – 80 г;
- Олія – 4 ст.л.;
- Часник – 4 зубчика;
- Розмарин – 1 гілочка;
- Сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування страви дивіться тут
Деруни з м’ясом
Складові:
- М’ясо – 350 г;
- Картопля – 250 г;
- Яєчні жовтки – 2 шт.;
- Цибуля ріпчаста – 100 г
Як приготувати деруни з м’ясом
Картоплю очищаємо і подрібнюємо в блендері. У процесі збивання додаємо яйце, цибулю, борошно, сіль і перець. М’ясо і цибулю пропускаємо через м’ясорубку, солимо, перчимо і перемішуємо.
Продовження рецепта читайте за посиланням.
Кекси з картопляного пюре
Складові
- Пюре картопляне – 400 г;
- Молоко – 200 мл;
- Вершкове масло – 2 ст. л .;
- Часник (головки) – 2 шт .;
- Оливкова олія – 50 мл;
- Панірувальні сухарі – 50 г;
- Сметана – 50 мл;
- Сир – 50 г
Рецепт приготування дивіться тут