Що приготувати на вечерю з м’яса: 5 простих і вишуканих страв

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Вторые блюда
З настанням осені вечерю стає головною трапезою дня — що може бути приємніше, ніж зібратися за великим столом всією сім'єю після насиченого дня. Пропонуємо 5 рецептів простих і вишуканих страв з м'яса, які зігріють і нагодують всю сім'ю осіннім вечором
Зберегти в кулінарну книгу

Гуляш

гуляш как приготовить

Складові:

  • Яловичина – 1 кг
  • Лук – 300 г
  • Часник сушений – щіпка
  • Кмин – щіпка
  • Картопля – 1 кг

Як приготувати гуляш

Яловичу лопатку або голяшку миємо під холодною проточною водою, обсушуємо та нарізаємо шматочками завдовжки 1,5-2 см. У розтопленому жирі смажимо дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Зменшуємо вогонь, додаємо червоний мелений перець і швидко перемішуємо. Продовження рецепта читайте тут.

Курячі ніжки Дюшес

дюшес

Складові:

  • Груша 4 шт
  • Курячі гомілки 6 шт
  • Лук 2 шт
  • Паличка кориці 1 шт

Як приготувати курячі ніжки Дюшес

Змішайте коричневий цукор, паприку, білий мелений перець і сіль. Залийте суміш окропом і дайте настоятися 20 хвилин. В цей час обсмажте нарізаний кубиком цибулю в казані на розігрітій олії до золотистого кольору. Щоб дізнатися продовження рецепта курячих ніжок Дюшес, читайте тут.

Паста з куркою та грибами

паста с курицей и грибами

Складові:

  • Перепелині яйця 1 шт
  • Вершки 120 мл
  • Цибуля 20 г
  • Печериці 40 г
  • Курка 60 г
  • Паста 120 г
  • Пармезан 20 г

Як приготувати пасту з куркою і грибами

Пасту відварюємо в підсоленій воді до готовності за інструкцією на упаковці. Потім відкидаємо пасту на друшляк і зливаємо воду. Обсмажуємо цибулю на оливковій олії до золотистого кольору, додаємо гриби і обсмажуємо до готовності. Додаємо вершки, ставимо на маленький вогонь і тушкуємо протягом 10 хвилин. Продовження рецепта читайте за посиланням.

Фрикадельки з індички

фрикадельки рецепт

Складові:

  • Цибуля 1 шт
  • Яйця 1 шт
  • Йогурт / кефір 200 мл
  • Лимон 1 шт
  • Горіхи кедрові (можна взяти будь-які горіхи) 50 г
  • Індичка 500 г

Як приготувати фрикадельки

З індички знімаємо шкіру, а м’ясо перекручуємо на фарш. Горіхи злегка обсмажуємо на сковороді протягом 2-х хвилин. У фарш додаємо рубану цибулю, родзинки, яйце, кінзу, кумін, горіхи і соняшникову олію. Щоб дізнатися рецепт фрикадельок повністю, читайте тут.

Свинячі биточки в соусі з лисичок

свиные биточки

Складові:

  • Свинина 150 г
  • Борошно 20 г
  • Яйця 2 шт
  • Сухарі панірувальні 20 г
  • Лисички 100 г

Як приготувати биточки з свинини

Свинячу вирізку нарізаємо скибочками, відбиваємо, солимо, перчимо. Яйця збиваємо вінчиком. Зелень, цибулю дрібно нарізаємо, часник подрібнюємо. Свинину паніруємо в борошні, яйцях, сухарях і обсмажуємо в сковороді або у фритюрі на олії 5-7 хвилин, а потім відправляємо на 10 хвилин в духовку. Щоб дізнатися рецепт соусу з лисичок, читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сливовий пиріг
Паска домашня
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Перекуси в школу
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Чорничне варення
7 смачних історій для пікніка з гірчицею Торчин


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці