Десерти з гарбуза: 5 осінніх рецептів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
5 ароматних осінніх десертів з гарбуза: класичний пиріг, американський пиріг, гарбуз з вершками і родзинками, капкейки та пиріг без борошна і цукру.
Зберегти в кулінарну книгу

Американський гарбузовий пиріг

  • Гарбуз (запечений) – 400 г;
  • Борошно пшеничне – 480 г;
  • Борошно мигдальне – 130 г;
  • Вершкове масло – 400 г;
  • Сіль – 10 г;
  • Цукрова пудра – 225 г;
  • Яйця – 5 шт.;
  • Згущене молоко – 250 мл;
  • Кориця мелена – 8 г;
  • Імбир мелений – 2 г;
  • Перець духмяний мелений – 2 г;
  • Гвоздика мелена – 2 г;
  • Ванільний цукор – 12 г;
  • Крохмаль картопляний – 60 г;
  • Апельсин – 1 шт.;
  • Вода – 120 мл

Спосіб приготування:

  1. Змішайте пшеничне та мигдалеве борошно з сіллю, ванільним цукром та цукровою пудрою. Пересипте на дошку, натріть у суміш холодне вершкове масло, перетріть руками на крихту.
  2. Додайте жовтки, замісіть тісто, загорніть його у плівку та покладіть у холодильник на 30 хв.

Продовження рецепта читайте тут


Пиріг з гарбуза

Складові:

Для тіста

  • Борошно – 6-7 ст. л.
  • Вершкове масло – 100 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – дрібка
  • Вода або молоко – 1-2 ст. л.

Для начинки

  • Мед – 2-4 ст. л.
  • Гарбуз – 500 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Кориця – дрібка
  • Лимонна цедра – 1 ч. л.
  • Ванілін – на кінчику ножа

Як приготувати гарбузовий пиріг:

Готуємо тісто: борошно просіваємо разом з сіллю, додаємо нарізане невеликими шматочками масло, перетираємо руками борошно з маслом в крихту, додаємо яйце і замішуємо гладке тісто. При необхідності додаємо трохи крижаної води або молока. Загортаємо тісто в плівку й прибираємо в холодильник на 30-60 хвилин.

Продовження рецепта читайте тут.


Гарбуз з вершками та родзинками

Складові:

  • Гарбуз – 500 г;
  • Вершки – 500 мл;
  • Родзинки – 0.5 склянки;
  • Цукор – за смаком;
  • Ванільний цукор – за смаком;
  • Вершкове масло – на смак

Покроковий рецепт приготування гарбуза з вершками і родзинками

  1. Зрізаємо у гарбуза шкірку, а м’якоть нарізаємо великими кубиками
  2. Змішуємо гарбуз з цукром, ванільним цукром і залишаємо на кілька хвилин.

Продовження рецепта читайте тут


Гарбузові капкейки

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт.;
  • Ваніль, пакетики – 1 шт.;
  • Олія – 60 мл;
  • Йогурт/кефір – 120 мл;
  • Мускатний горіх – 1 ч.л.;
  • Кориця – 1 ч.л.;
  • Розпушувач для тіста – 1 шт.;
  • Масло (для горіхової крихти) – 50 г;
  • Мед – 120 мл;
  • Горіхи – 100 г;
  • Борошно – 200 г;
  • Гарбузове пюре – 200 г;
  • Цукор – за смаком;
  • Вершки жирні – 250 мл;
  • Ягоди (для соусу) – 200 г;
  • Цукор (для соусу) – 4 ст.л.

Покроковий рецепт приготування гарбузових капкейків

Приготування капкейків

ГОТУЄМО З НАМИ
Страви із гарбуза: 5 рецептів

Для приготування тіста спочатку змішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, мускатний горіх, корицю, розпушувач, ванілін, сіль. Окремо з’єднуємо рідкі компоненти: кефір / йогурт, мед, яйця, соняшникова олія, гарбузове пюре. Обидві суміші добре перемішуємо.

У змащені маслом форми для капкейків викладаємо тісто і посипаємо горіховою крихтою. Для її приготування горіхи добре перемелюємо і змішуємо з вершковим маслом і цукром. Капкейки випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 20-30 хвилин. Після капкейки виймаємо і даємо охолонути у формі близько 10 хвилин.

Продовження рецепта читайте тут


Легкий пиріг з гарбуза

Складові:

  • Сир кисломолочний знежирений – 250 г;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Цукор – 2 ст. л .;
  • Ванільний цукор – 1 ст. л .;
  • Гарбуз свіжий, маленький – 1 шт .;
  • Гарбузовий м’якуш, варений (з одного гарбуза) – за смаком;
  • Волоські горіхи – 50 г

Як приготувати пиріг з гарбуза

  1. Свіжий гарбуз розрізаємо на дві частини, видаляємо насіння і частину м’якоті.
  2. Готову гарбузову м’якоть перебиваємо блендером в пюре.
  3. Сир перетираємо через сито.

Продовження читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Медові млинці
Рагу з грибами
Їжа в школу
Що приготувати школяреві в школу на обід
Перекуси в школу
Ланч-бокс: ідеї
Що готувати на Горіховий Спас
Горіховий Спас – рецепти
Маковей рецепти – що приготувати
Коржі на Маковея – кращі рецепти
Що приготувати на Медовий Спас
7 смачних історій для пікніка з гірчицею Торчин
Як приготувати морозиво вдома
Харчування у Петрів піст 2019
Що можна і що заборонено їсти в Петрів піст


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці