Дієтичні салати на Новий рік 2018


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Пережити новорічне застілля і не поправитися здається місією нездійсненною? А ось і ні. Дієтичні салати на Новий рік можна зі спокійною душею наминати за обидві щоки і не переживати за фігуру!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Салат з тунцем, авокадо і гранатом

ІНГРЕДІЄНТИ

Для салату:

  • Велике стигле авокадо – 1 шт.
  • Гранат – 1 шт.
  • Тунець (бажано без масла) – 110 г
  • Солодка червона цибуля – 1 шт.
  • Помідори черрі – 10 шт.
  • Листя свіжого салату

Для заправки:

  • Оливкова олія Extra Light
  • Лимонний сік
  • Зерниста гірчиця
  • Сіль і чорний мелений перець

Як приготувати:

  1. Рвемо листя салату і рівномірно викладаємо на дно тарілки
  2. Ріжемо цибулю півкільцями
  3. Зливаємо масло з тунця, рибу розминаємо виделкою
  4. М’якоть авокадо нарізаємо невеликими шматочками і скроплюємо соком лимона
  5. Зверху салатного листя викладаємо по черзі авокадо, потім тунець, потім цибулю і помідори. Все щедро посипаємо гранатовими зернами і заливаємо заправкою. Дієтичний салат на Новий рік готовий!

Салат з креветками і огірками

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Огірки – 200 г
  • Креветки – 300 г
  • Соєвий соус 50-80 мл
  • Цукрова пудра – ½ ч.л.
  • Білий оцет – ½ ч.л.
  • Кунжутне насіння – 15-20 г

Як приготувати:

  1. Огірки нарізаємо фігурною шинковкою (якщо такої немає, огірки можна нарізати звичайними кільцями)
  2. Креветки відправляємо в киплячу, злегка присолену воду і варимо близько 3-х хвилин. Дістаємо креветки за допомогою шумівки й охолоджуємо
  3. Чистимо креветки від панцира і хвостиків
  4. Кунжутне насіння підсмажуємо на сухій пательні пару хвилин
  5. Готуємо соус: в соєвий соус додаємо цукрову пудру і вливаємо трохи оцту
  6. Формуємо салат: викладаємо на блюдо шар з огірків, потім креветки, поливаємо соусом і присипаємо салат кунжутним насінням

Грецький салат

ІНГРЕДІЄНТИ

Для салату

  • Маслини без кісточок – 100 г
  • Помідори – 2 шт.
  • Червониа цибуля – 1 шт.
  • Свіжий огірок – 1 шт.
  • Солодкий перець (зелений і червоний) – 2 шт.
  • Фета – 150 г
  • Сіль і перець – за смаком

Для заправки:

  • Оливкова олія – ​​4 ст. л.
  • Майоран і орегано – по дрібці
  • Білий винний оцет – 2 ст. л.

Як приготувати:

  1. Огірок і перець нарізаємо кубиками, помідори ріжемо скибочками, цибулю тонкими півкільцями. Перемішуємо овочі з маслинами, солимо і перчимо
  2. Олію збиваємо з винним оцтом, додаємо орегано і майоран (при бажанні можна додати трохи зернистої гірчиці)
  3. Овочі поливаємо заправкою, зверху розкладаємо сир фета. Салат готовий!

Салат з мідій

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Мідії – 1 банка
  • Помідори – 2 шт.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Сметана низької жирності – 2 ст.л.
  • Оливкова олія – ​​1 ч.л.
  • Гірчиця – 1 ч.л.
  • Сіль і перець – за смаком

Як приготувати:

  1. Яблуко нарізаємо в формі невеликих кубиків, перемішуємо з мідіями у великій мисці
  2. Порізані помідори солимо і перчимо за смаком
  3. В окремій посудині перемішуємо гірчицю зі сметаною і оливковою олією. Поливаємо салат соусом, перемішуємо і трохи скроплюємо соком лимона

Читайте також: Пісні салати на новий рік 2018 – ТОП-3 рецепта



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Гаряче меню: що з’їсти, щоб зігрітися
Текіла: секрети мексиканського напою
Як приготувати домашній майонез (відеорецепт)
Заварний крем з молока: як варити?
Домашній майонез за 1 хвилину
Що приготувати на щедрий вечір 13 січня
Вареники з сюрпризом — традиційне ворожіння на старий Новий рік
Обряди і ворожіння по їжі на Старий Новий рік
Старий Новий рік: святкове меню
Різдво 2018: що приготувати в Святвечір і 7 січня
Птах на Різдво: індичка, качка, гусак
Випічка на Різдво 2018: 3 ідеї
Як приготувати кутю
Що приготувати на Різдво 2018: святкове меню з 12 страв


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити