Як швидко почистити часник

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Щоб почистити головку часнику за 10 секунд, - притисніть його силою зверху, потім візьміть дві металеві ємності покладіть в одну часник, потім накрийте іншою ємністю щоб він не висипався і енергійно потрясіть обидві ємності з часником
Зберегти в кулінарну книгу

Часник вважається одним з найпоширеніших інгредієнтів у стравах різних кухонь світу – без нього неможливо уявити ні італійську пасту, ні український борщ, ні азіатський стир-фрай. Іноді часник грає одну з головних ролей у страві, але його складно чистити. Є, як мінімум, два простих способи, як швидко почистити часник в маленькій і у великій кількості.

Як швидко почистити часник: спосіб 1

Щоб почистити невелику кількість часнику, кладемо неочищений зубчик на обробну дошку, лезо широкого ножа долілиць поміщаємо на часник і натискаємо зверху долонею до характерного легкого тріска. Знімаємо руками лушпиння, це робиться дуже швидко і просто.

Ступінь натискання регулюйте за потребою – якщо натиснути трохи сильніше, часник буде пласким і з нього почне виділятися сік. Якщо часник потрібен в красивому вигляді, натискайте на ніж слабкіше.

Як швидко почистити часник: спосіб 2

Для того, щоб швидко очистити велику кількість часнику, беремо цілу голівку, кладемо зверху долілиць лезо широкого ножа і один раз сильно б’ємо по ньому рукою, щоб зубчики часнику відокремилися один від одного.

Перекладаємо часник в глибоку тверду ємність (найкраще підійде металева), накриваємо твердою кришкою або тарілкою і сильно трусимо мискою протягом 5 секунд. Прибираємо кришку. Всі зубчики з голівки часнику повинні бути практично повністю очищені від лушпиння.

Поділитися рецептом
Рекомендуємо
Як правильно приготувати український борщ?
Як греки називають грецький салат?
Скільки випікати бісквіт в духовці?
Як правильно посмажити курячу грудку для салату Цезар?
Літо з морозилки: запасаємося на зиму
Коли з’явився борщ?
Хто придумав рецепт солянки?
Який сир додати в салат Цезар?
Як заморозити полуницю
Як приготувати окрошку
Як вибрати кабачки, цукіні і патисони — відеопорада
Як вибрати м’ясо для шашлику: 10 правил
Як смажити зефір на багатті
Домашня лазанья: секрети приготування
Як приготувати м’який і соковитий шашлик зі свинини?
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині
маффины с черешней, рецепт маффинов с черешней пошагово, состав маффинов с черешней, как готовить маффины с черешней, как приготовить маффины с черешней пошагово, маффины с черешней рецепт
Апетитні мафіни з черешнею