Новорічне меню 2019: найкращі ідеї

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиРецепти на Новий рік 2019
Зустрічаємо Новий рік з новими оригінальними стравами!
Зберегти в кулінарну книгу

Рулет із лосося

Інгрідієнти:

  • філе лосося – 2 шт. по 450 г;
  • філе камбали – 350 г;
  • свіжозаморожений зелений горошок – 300 г;
  • свіжий білий хліб без кірки – 250 г;
  • молоко – 100 мл;
  • білок – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • гілочки петрушки – 2 шт.;
  • мускатний горіх – дрібка;
  • оливкова олія – ​​за смаком;
  • сіль, перець – за смаком.

 

Рецепт приготування

  1. Моркву очищуємо та відварюємо моркву 10 хвилин. Нарізаємо кубиками.
  2. Зелений горошок відварюємо 6 хвилин.
  3. Нарізаємо петрушку.
  4. Розмочуємо хліб у молоці.
  5. Подрібнюємо в блендері філе камбали до консистенції пюре. Додаємо розмочений у молоці хліб, білок, мускатний горіх, сіль і перець. Перемішуємо.
  6. Додаємо в суміш моркву. Ще раз перемішуємо. Відправляємо в холодильник.
  7. Беремо одне філе лосося, зрізаємо з потовщеної частини поздовжній шматок шириною 3 см так, щоб спинка та черевце вийшли однакової товщини.
  8. Беремо друге філе лосося. На потовщеній частини робимо глибокий поздовжній надріз вліво та вправо, не доходячи до краю 1,5 см. Розкриваємо цю частину. У результаті має вийти три шматки — один великий, другий трохи менший і третій у вигляді товстого бруска.
  9. Викладаємо половину начинки по центру великого шматка, залишаючи з кожного боку по 5 см вільними.
  10. Накриваємо начинку товстим бруском філе.
  11. Зверху розподіляємо другу частину начинки, накриваємо меншим шматком лосося.
  12. Піднімаємо вільні краї нижнього філе, закріплюємо їх зубочистками.
  13. Змащуємо рулет олією, загортаємо в фольгу, відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 35 хвилин.
  14. Даємо охолонути та переставляємо в холодильник.
  15. Перед подачею знімаємо фольгу, прибираємо зубочистки, нарізаємо рулет порційними шматочками.

Стейк у маринаді із лайма та ананаса

Інгредієнти:

  • яловичий стейк – 4 шт. по 220-250 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • сіль – за смаком;
  • кайєнський і мелений чорний перець – за смаком;
  • рослинна олія – ​​для змащування;
  • солодко-гострий соус чилі – 2/3 склянки;
  • ананасовий сік – 1/3 склянки;
  • сік лайма – 2 ст. л.;
  • цедра 1 лайма;
  • мелена зіра – 1/2 ч. л.

 

Рецепт приготування

  1. Розрізаємо зубчики часнику, натираємо ними кожний стейк з обох сторін.
  2. Подрібнюємо цедру лайма, перемішуємо із солодко-гострим соусом чилі, ананасовим соком, соком лайма, меленою зірою.
  3. Заливаємо м’ясо маринадом і відправляємо в холодильник на 2 години.
  4. Обсмажуємо стейки на злегка змащеній олією пательні-гриль до рум’яної скоринки з обох сторін.
  5. Переставляємо в розігріту до 180 ° С духовку до бажаного ступеню смаження на 5-15 хвилин.

Маринад можна використовувати як соус, попередньо прокип’ятивши та додавши сіль і коричневий цукор

ГОТУЄМО З НАМИ
Меню на Новий рік 2019

Читайте також інші рецепти на Новий рік 2019.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вареники з картоплею
Меню на Старий Новий рік
Щедра кутя
5 ситних і корисних сніданків для всієї родини
Вареники
Стіл на Старий Новий рік
Різдвяна кутя
Що повинно бути на столі на Різдво 2019
Рецепти від Джеймі Олівера
Що приготувати на Святвечір 2019
Як приготувати кутю: 3 рецепти
Кутя (фоторецепт)
Кутя із пшениці
Кутя із рису з маком
Рецепти на Різдво 2019: що приготувати на Святвечір

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік