Лаваш з червоною рибою і яйцями
Складові
- Лаваш – 3 шт.
- Сьомга – 300 г
- Яйця (варені) – 3-4 шт.
- Майонез – за смаком
- Зелень – за смаком
- Часник – за смаком
Як приготувати сніданок з лаваша
- Лаваш змащуємо тонким шаром майонезу і викладаємо дрібно нарізану сьомгу. Накриваємо рибу другим лавашем і викладаємо на нього дрібно нарізані яйця.
- Кладемо на яйця третій лаваш і наносимо на нього шар з майонезу, подрібненої зелені і часнику.
- Робимо з лаваша рулет і ставимо в холодильник на 2 години.
Перед подачею нарізаємо рулет з лаваша порційними шматочками.
ГОТУЄМО З НАМИ
Що загорнути в лаваш: 8 смачних варіацій
Солоні сирники з бринзою
Складові:
- Сир 300 г
- Бринза 50 г
- Яйця 1 шт
- Борошно 2 ст.л.
Як приготувати солоні сирники
Сир для сирників викладаємо в миску і туди ж натираємо на дрібній тертці бринзу. Кріп і кінзу дрібно нарізаємо і додаємо в масу для сирників. Продовження рецепта читайте тут.
Хлібна шарлотка з чорносливом та горіхами
Складові:
- Хліб білий 0.50 шт
- Яблука 2 шт
- Яйця 2 шт
Як приготувати хлібну шарлотку
Черствий хліб нарізаємо невеликими скибочками. Чорнослив відварюємо, виймаємо кісточки і нарізаємо соломкою. Яблука очищаємо від шкірки і видаляємо серцевини. Нарізаємо скибочками. Яйця розтираємо з цукром і розводимо молоком. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.
Бурані з курки з квасолею
Складові:
- Курка 100 г
- Квасоля спаржева (свіжа або морожена) 100 г
- Цибуля ріпчаста 50 г
Як приготувати Бурані
Нарізаємо куряче філе і обсмажуємо на маслі. Туди ж додаємо квасоля, потім викладаємо все в жароміцних форму. Продовження рецепта ви можете дізнатися тут.
Шакшука
Складові:
- Яйця 4 шт
- Томати у власному соку 4 шт
Як приготувати шакшуку
У сковороді розігріваємо олію і злегка обсмажуємо часник і гострий перець. Коли виявиться аромат, додаємо зіру і томати. Готуємо 10 хвилин. Додаємо цукор і сіль, добре перемішуємо. Повний рецепт Шакшука читайте за посиланням.