Рибна піца
Інгредієнти:
- борошно млинцеве – 2 склянки;
- кефір – 1 склянка;
- томатна паста – 50 г;
- цибуля – 3 шт.;
- філе хека – 300 г;
- зелень – за смаком;
- сир твердий – 150 г.
Спосіб приготування
Для тіста: змішуємо млинцеве борошно та кефір. Тісто має вийти консистенції густої сметани. Продовження рецепта читайте тут.
Чебуреки з рибною начинкою
Інгредієнти:
- борошно – 2 склянки;
- вода або рибний бульйон – 100 мл;
- сіль – за смаком;
- хек – 500 г;
- цибуля – 2 шт.;
- перець – за смаком.
Спосіб приготування
Рибне філе разом із цибулею пропукаємо через м’ясорубку, додаєм сіль, перець, трохи рибного бульйону або води і перемішуємо. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Рибні зрази з начинкою
Інгредієнти:
- філе хека – 100 г;
- білий хліб, м’якиш – 20 г;
- молоко – 25 мл;
- топлене масло – 15 г;
- цибуля – 10 г;
- кріп – 3 г;
- яйце – 0,5 шт.;
- сухарі панірувальні – за смаком.
Спосіб приготування
Хліб замочуємо в молоці. Філе риби пропускаємо через м’ясорубку. З’єднуємо з віджатим хлібом і знову двічі перемелюємо. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Салат з крабовими паличками та хеком
Інгредієнти:
- філе хека – 200 г;
- вершки – 30 г;
- бринза – 30 г;
- яєчний білок – 1 шт.;
- помідор – 1 шт.;
- червона цибуля – 0,25 шт.;
- консервована кукурудза – 1,5 ст. л.;
- сік буряка – за смаком;
- петрушка – за смаком.
Спосіб приготування
Філе хека нарізаємо великими шматочками та додаємо вершки. Відокремлюємо білки від жовтків, білки збиваємо в пишну піну. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Риба з овочами на пару
Інгредієнти:
- філе хека – 4 шт.;
- картопля – 8 шт.;
- морква – 3 шт.;
- цукіні – 4 шт.;
- рослинна олія – 2 ст. л.;
- лимон – 0,25 шт.;
- зелень коріандру – 1 ст. л.;
- куркума – 0,50 ч. л.;
- імбирний корінь.
Спосіб приготування
Рибу миємо, промочуємо паперовою серветкою і відбиваємо з обох сторін. Змішуємо куркуму, коріандр, пастернак та імбир. Продовження рецепта читайте тут.
ГОТУЄМО З НАМИ
Що приготувати із пекінської капусти: 5 рецептів