Краща їжа до білого та червоного вина

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Від того, наскільки правильно підібрана їжа до вина, багато в чому залежить повнота відчуттів всього смакового букета. Ми допоможемо підібрати смачні правильні рецепти та зробимо вашу вечерю незабутньою
Зберегти в кулінарну книгу

Червоне вино

Паста Болоньєзе

Інгредієнти:

  • спагетті – 300 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • селера – 1 стебло;
  • морква – 1 шт.;
  • яловичий фарш – 200 г;
  • свинячий фарш – 200 г;
  • томати в соку – 1 банка ;
  • часник – 3 зубчики.

 

Спосіб приготування

Нарізаємо цибулю, селеру та моркву й обсмажуємо на оливковій олії до м’якості: спочатку цибулю, через хвилину селеру, через 2 хвилини — морква. Продовження рецепта читайте тут.

Паелья

Інгредієнти:

  • рис коричневий довгозернистий – 200 г ;
  • цибуля-шалот – 2 шт.;
  • часник – 2 зубчики;
  • овочевий бульйон – 1 л;
  • червоний солодкий перець – 1 шт.;
  • кабачки – 2 шт.;
  • печериці – 175 г;
  • копчений тофу – 225 г;
  • оливкова олія – 2 ст. л.

 

Спосіб приготування

Розігріваємо олію в спеціальній пательні для паельї або в низькій каструлі з подвійним дном. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Шашлик у гранатовому соці

Інгредієнти:

  • свинина – 2 кг;
  • біла ріпчаста цибуля – 5 шт.;
  • гранатовий сік – 700 мл;
  • розмарин – 30 г;
  • зелень свіжа – за смаком;
  • сіль, перець – за смаком.

 

Спосіб приготування

М’ясо миємо та нарізаємо великими кубиками. Цибуля ріжимо великими півкільцями. М’ясо та цибулю кладемо в каструлю і ретельно перемішуємо. Продовження рецепта читайте тут.

ГОТОВИМ С НАМИ
Як приготувати овочі-гриль у духовці

Біле вино

Запечена скумбрія

Інгредієнти:

  • скумбрія – 700 г;
  • оливкова олія – 2 ст. л..;
  • часник – 2 зубчики;
  • кріп – кілька гілочок
  • лавровий лист – 1 шт.;
  • зелена цибуля – кілька стрілок;
  • лимон – 1/2 шт.

 

Спосіб приготування

Рибу промиваємо, очищуємо від нутрощів і луски. Відрізаємо голову та плавники. Для маринаду змішуємо оливкову олію, подрібнений часник, перець, дрібно нарізаний кріп. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Салат із морепродуктів

Інгредієнти:

  • коктейль із морепродуктів – 300-400 г;
  • цибуля фіолетова – 1/3 шт.;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • помідори – 2 шт.;
  • масло вершкове – 30 г;
  • петрушка – 1 пучок;
  • сік лимона – 1-2 ч. л.;
  • олія – за смаком.

 

Спосіб приготування

Кладемо шматок масла на простору пательню. Коли пательня нагріється, а масло повністю розтопиться, відправляємо туди коктейль із морепродуктів. Продовження рецепта читайте тут.

Курка у вершковому соусі

Інгредієнти:

  • курка – 1 філе;
  • вершки – 200 мл;
  • цибуля – 0,5 шт.;
  • рослинна олія – за смаком;
  • каррі – за смаком;
  • сіль, перець – за смаком.

 

Спосіб приготування

Філе нарізаємо порційними шматочками, солимо та перчимо. Обсмажуємо разом з дрібно нарізаною цибулею до рум’яної скоринки. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Як приготувати твердий сир в домашніх умовах

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Медові млинці
Рагу з грибами
Їжа в школу
Що приготувати школяреві в школу на обід
Ланч-бокс: ідеї
Що готувати на Горіховий Спас
Горіховий Спас – рецепти
Маковей рецепти – що приготувати
Коржі на Маковея – кращі рецепти
Що приготувати на Медовий Спас
Харчування у Петрів піст 2019
Що можна і що заборонено їсти в Петрів піст
Сніданок на День матері
Страви на День матері
Рецепти шашлику


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці