Сирні кульки з авокадо
Інгредієнти:
- авокадо – 1 шт.;
- плавлений сир – 200 г;
- кріп – пучок;
- листя салату – 10 шт.;
- лимонна цедра – за смаком.
Спосіб приготування
Авокадо розрізаємо навпіл, витягуємо кісточку, очищуємо від шкірки. М’якоть авокадо розминаємо виделкою. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Тещин язик із баклажанів
Інгредієнти:
- баклажан – 2 шт.;
- помідор – 2 шт.;
- домашній майонез – 100 г;
- пряна зелень – 1 пучок;
- сіль, перець – за смаком;
- часник – за смаком.
Спосіб приготування
Нарізаємо баклажани на тонкі пластини, посипаємо їх сіллю і даємо постояти. Таким чином із баклажанів виділиться сік і прибереться зайва гіркота. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Вегетаріанський Олів’є для меню на Новий рік
Інгредієнти:
- картопля — 4 шт.;
- морква — 3 шт.;
- зелений горошок — 1 банка;
- морська капуста — 100 г;
- солоні огірки — 3 шт.;
- чорні оливки — 8-10 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- домашній майонез — 250 мл;
- куркума — 1/2 ч. л.;
- чорний перець — 1/3 ч. л.;
- сіль — за смаком.
Спосіб приготування
Картоплю і моркву відварюємо, очищуємо та нарізаємо кубиками, перемішуємо у великій мисці. Оливки нарізаємо кільцями, цибулю дуже дрібно шаткуємо й обшпарюємо, відкидаємо на друшляк. Додаємо цибулю і оливки в салатник. Морську капусту подрібнюємо, огірки ріжемо кубиками, додаємо до решти інгредієнтів і перемішуємо. Викладаємо зелений горошок, солимо та додаємо спеції. Заправляємо домашнім майонезом.
ГОТУЄМО З НАМИ
Вегетаріанський майонез без яєць
Лазанья з грибами та сиром
Інгредієнти:
- печериці – 10 шт.;
- цукіні – 2 шт.;
- болгарський перець – 2 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- чебрець сушений – 1 ст. л.;
- сир м’який – 200 г;
- томатний сік – 100 г;
- сметана – 100 г;
- тісто листкове – 500 г;
- мускатний горіх – за смаком.
Спосіб приготування
Цукіні та перець нарізаємо невеликими кубиками. Цибулю, часник і гриби подрібнюємо. У пательні розігріваємо оливкову олію. Продовження рецепта читайте тут.
Цукерки із сухофруктів з ананасом і горіхами
Інгредієнти:
- ананас консервований – 50 г;
- фініки б/к – 200 г;
- курага – 100 г;
- мигдаль – 50 г;
- волоські горіхи – 30 г;
- кокосова стружка – за смаком;
- м’ята – за смаком.
Спосіб приготування
Подрібнюємо сухофрукти, горіхи й ананас. Добре перемішуємо масу. Формуємо з маси невеликі кульки. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
ГОТУЄМО З НАМИ
Меню на Новий рік в стилі 90-х
Читайте також інші рецепти на Новий рік 2019.