Щедра осінь: що приготувати із яблук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Якщо щедра осінь подарувала вам багато яблук і ви не знаєте, що з ними робити, тоді ця підбірка для вас!
Зберегти в кулінарну книгу

Печені яблука

Інгредієнти:

  • яблуко – 8 шт.;
  • мед – 8 ст. л.

 

Спосіб приготування

Яблука миємо та насухо витираємо. Видаляємо серцевину, не прорізаючи наскрізь. Викладаємо яблука на деко, в отвори кладемо мед, скроплюємо водою і запікаємо 15-20 хвилин. Потім викладаємо на блюдечка та подаємо до столу.

Ароматні яблука в клярі

Інгредієнти:

  • яблуко – 3 шт.;
  • цукор – 150 г;
  • борошно – 120 г;
  • вершки (15%) – 200 мл;
  • кориця – 6 г.

 

Спосіб приготування

Яблука очищуємо від шкірки. Нарізаємо кільцями завтовшки не більше 5 мм і видаляємо серцевину. Готуємо кляр. Борошно змішуємо з цукром, сіллю, розпушувачем і корицею. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Консервовані яблука

Інгредієнти:

  • яблуко – 1 кг;
  • вода – 1,2 л;
  • цукор – 1 склянка.

Спосіб приготування

Яблука миємо, зрізаємо верхівку з вусиками. Щільно укладаємо яблука в банку. Заливаємо окропом, залишаємо охолонути на 30 хвилин. Потім воду зливаємо і знову її кип’ятимо, знову заливаємо і залишаємо на 30 хвилин. Продовження рецепта читайте тут.

Сушені яблука

Яблука потрібно розкласти рівномірно в 1 ряд на листи або краще на сітки. Вмикаємо духовку на слабкий вогонь або виставляємо температуру близько 75 ° С, відкривши дверцята на розмір долоні. У кінці сушіння можна знизити температуру до 50-55 ° С. Перевіряйте і за необхідності перемішуйте яблука кожні 1,5-2 години. Приблизно через 7 годин часточки висохнуть. Після закінчення готування яблука повинні бути блідими, ні в якому разі не коричневими і не пригорілими. Інші способи сушіння яблук читайте тут.

Яблучне повидло з корицею

Інгредієнти:

  • яблуко – 3 кг;
  • цукор – 1,5 кг;
  • кориця – 1 ч. л.;
  • лимон – 1 шт.

Спосіб приготування

З лимона вичавлюємо сік. З яблук видаляємо сердцевину. У блендері подрібнюємо яблука, додаємо лимонний сік з 1 лимона, перемішуємо. Перекладаємо пюре в каструлю, додаємо цукор, перемішуємо. Продовження рецепта читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Пироги з яблуками: відкритий, заливний, тертий

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Меню на Новий рік у стилі 90-х
Зимове меню: 5 рецептів страв, що зігрівають
Що приготувати з заморожених овочів: ТОП-5 оригінальних рецептів
Вегетаріанське меню на Новий рік 2019
Бюджетне меню для новорічного столу 2019
Салати: 5 класичних рецептів
Меню на Новий рік 2019: що приготувати для дітей
Що приготувати із хека: 5 рецептів
Різдвяний піст 2018: календар харчування
Що повинно бути на столі на Новий рік 2019
5 рецептів страв з картоплею
Що приготувати на День подяки: 5 рецептів
Що приготувати із пекінської капусти: 5 рецептів
Що приготувати із курки на Новий рік — 5 рецептів
Меню на Новий рік 2019

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт волшебного чая, рецепт приготовления волшебного чая, как приготовить волшебный чай, состав волшебного чая, как приготовить волшебный чай
Рецепт чарівного чаю
рецепты канапе на новый год, как приготовить канапе на новый год, новогодние рецепты канапе, канапе с ананасом курицей и апельсинами, блинные канапе с муссом из семги, канапе с брынзой и огурцом, канапе с креветками, канапе с яйцом и семгой
Канапе — рецепти на Новий рік