Салат Королівський
Інгредієнти:
- твердий сир – 100 г;
- куряче філе – 1 шт.;
- яйце – 1 шт.;
- сухарики з сиром – 1 пачка;
- салат – 1 пучок;
- часник – 1 зубчик;
- сметана, майонез – по 2 ст. л.
Спосіб приготування
Відварюємо куряче філе до готовності, охолоджуємо в бульйоні та викладаємо на друшляк, потім розбираємо на волокна. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Тарталетки з червоною рибою і сиром
Інгредієнти:
- сьомга – 150 г;
- тарталетки – 17 шт .;
- плавлений сир – 2 шт .;
- яйця – 3 шт .;
- майонез – 3 ст. л .;
- кріп – 30 г.
Спосіб приготування
Натираємо сир на середній терці. Дрібно нарізаємо кріп. Тонкими слайсами нарізаємо сьомгу. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Картопляний гратен з вершками
Інгредієнти:
- картопля – 1,5 кг;
- твердий сир – 150 г;
- нежирні вершки – 500 мл;
- часник – 3 зубчики;
- вершкове масло – 2 ст. л.;
- мускатний горіх – дрібка.
Спосіб приготування
Картоплю очищуємо та нарізаємо дуже тонкими скибочками. Часник очищуємо та розчавлюємо часниковим пресом. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Курячі ніжки Дюшес
Інгредієнти:
- груша – 4 шт.;
- курячі гомілки – 6 шт.;
- цибуля – 2 шт.;
- паличка кориці – 1 шт.;
- кінза – 5 гілочок;
- корінь імбиру – 5 см;
- білий мелений перець – 3 г;
- вершкове масло – 50 г;
- паприка – 2 г;
- суміш каррі – 2 г.
Спосіб приготування
Змішайте коричневий цукор, паприку, білий мелений перець і сіль. Залийте суміш окропом і дайте настоятися 20 хвилин. Продовження рецепта читайте тут.