Зобми

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Светлый ром «Бакарди»20 мл
Темный ром «Бакарди»10 мл
Ананасовый сок30 мл
Апельсиновый сок30 мл
Лимонный или лаймовый сок30 мл
Сахарная пудра1 ч.л.
Ром «Бакарди 151» (капли)2 по вкусу
Додати в список покупок

Смешать первые два рома и все соки со льдом в шейкере или блендере и вылить в высокий стакан. Украсить долькой ананаса и красной вишней. При желании, влить сверху чуть рома «Бакарди 151», смешанного с сахарной пудрой.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сам собі бариста: як приготувати капучино без кавоварки
ТОП 5 рецептів незвичайного кави
Домашнє вино зі слив
Домашній лимонад Дюшес
Домашній сидр: кращі рецепти
Хріновуха
Вино виноградне «Карпати»
Медово-яблучний узвар
Освіжаючі лимонади без цукру: ТОП-3 рецепти
Томатний сік зі шпинатом
Молочний коктейль в дині (фоторецепт)
10 секретів приготування кави, про які вам не розповість жоден бариста
Яблучний сидр
Космополітен: рецепт приготування в домашніх умовах
Прокинься та співай: чим замінити каву

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук