Джулеп абрикосовый


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Мята (веточки) 3шт
Абрикосы (без косточек)2шт
Абрикосовый сок (с мякотью) 50г
Лимонный сок20г
Сахар2ч.л.
Апельсин1шт
Додати в список покупок

На дно бокала кладем размягченную в ступке веточку мяты (ее можно помять прямо в стакане, используя обыкновенную ложку). 

Затем наливаем абрикосовый и лимонный соки и размешиваем.

Мяту достаем, добавляем в бокал оставшиеся ингредиенты и все перемешиваем.

Украшаем долькой апельсина и листиком мяты. Пьем джулеп через соломинку.

 



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Полуничний смузі
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Шампанське із квітів бузини
Яблучний глінтвейн
Холодна кава гляссе
Домашня хріновуха
Медовуха (фоторецепт)
Освіжаючий безалкогольний мохіто
Коктейль Піна Колада
Яблучний сидр
Простий рецепт домашнього квасу
Охолоджуючий пунш з ромом на велику компанію
Смачний узвар із сухофруктів
Простий рецепт домашнього лимонаду з м’ятою


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
заморозить клубнику, как заморозить клубнику, заморозить клубнику на зиму, как правильно заморозить клубнику, как заморозить клубнику на зиму
Як заморозити полуницю
заливной пирог с клубникой и сметаной
Заливний пиріг з полуницею і сметаною