Шоколадно-кремовый ликёр


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Сливки взбитые 250мл
Водка250мл
Молоко300мл
Яйца3шт
Пудра сахарная400г
Шоколад150г
Сахар ванильный1ч.л.

Шоколад крошим, растворяем в горячем молоке и остужаем. Теперь все ингредиенты кладем в емкость для взбивания и с помощью миксера взбиваем до однородной консистенции. Храним ликер в холодильнике.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Імбирний чай (фоторецепт)
Зелений чай з корицею, м’ятою і лаймом
Ряжанка: рецепт
Чай з прянощами
Яблучний глінтвейн
Білий глег з грушею
Глінтвейн: класичний рецепт
Медовуха (фоторецепт)
Апельсиновий глінтвейн з корицею
Збитень з вином
Обліпиховий пунш (фоторецепт)
Шоковейн: рецепт зігріваючого напою
Чай з червоним вином
Глінтвейн з білим вином


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити