Атканчай

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Молоко100 мл
Чай100 мл
Масло сливочное5 г
Сметана30 мл
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Завариваем крепкий чай, доливаем молоком (1:1). Доводим жидкость до кипения, затем кладем масло, соль, сметану и еще раз кипятим.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Осінній ранок: 5 рецептів зігріваючих кавових напоїв
Затишна осінь: 5 рецептів зігріваючих глінтвейнів
Глінтвейн в яблуці
Вино з білого винограду
Фрапе в домашніх умовах
Сангрія (фоторецепт)
Як правильно варити каву в турці: 3 способи
Сам собі бариста: як приготувати капучино без кавоварки
ТОП 5 рецептів незвичайного кави
Домашнє вино зі слив
Домашній лимонад Дюшес
Домашній сидр: кращі рецепти
Хріновуха
Вино виноградне «Карпати»
Медово-яблучний узвар

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки