Грог “Ромовий”
Інгредієнти:
- ром темний – 50 мл;
- цукор (шматочки) – за смаком;
- вода гаряча – за смаком.
Спосіб приготування
У склянку потрібно покласти шматочки цукру, опустити чайну ложку і до половини наповнити окропом. Помішуючи, розчиняємо цукор і наливаємо ром.
Глінтвейн у яблуці
Інгредієнти:
- вино червоне сухе – 750 мл;
- апельсин – 0,5 шт.;
- яблуко – 0,5 шт.;
- духмяний перець горошком – за смаком;
- ванільний цукор – за смаком;
- кориця, палички – за смаком;
- кардамон – за смаком;
- аніс – за смаком;
- цедра апельсинова – за смаком;
- мед – за смаком;
- яблука (для презентації) – за смаком.
Спосіб приготування
Вино переливаємо в каструлю, додаємо інші інгредієнти, перемішуємо. Продовження рецепта читайте тут.
Глювайн з ромом
Складові:
- Вино червоне сухе – 1 пляшка;
- Фруктовий шнапс або ром – 100 мл;
- Цедра лимона – за смаком;
- Цедра апельсина – за смаком;
- Кориця – 1 паличка;
- Бадьян – 2 зірочки;
- Ваніль – 1 стручок
Продовження рецепта читайте тут