Коктейль з шампанським і ромом
Інгредієнти:
- ванільне морозиво — 100 г;
- ром — 50 мл:
- шампанське — 50 мл:
- льод.
Спосіб приготування
У келихи трикутної форми викладаємо по шматочку льоду, після цього — дві столові ложки морозива і поливаємо ромом. Обережно з ножа вливаємо шампанське, щоб воно з усіх боків “оточило” морозиво. Новорічний коктейль готовий!
Коктейль Маргарита
Інгредієнти:
- лимонний сік (фреш) – 20 мл;
- лікер апельсиновий – 20 мл;
- цукровий сироп – 10 мл;
- полуничний сироп – 20 мл;
- текіла – 50 мл;
- льод.
Спосіб приготування
У ємність для збивання вливаємо текілу. Додаємо лікер. Вливаємо полуничний сироп. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Коктейль з мартіні
Інгредієнти:
- мартіні — 50 мл;
- журавлинний морс — 75 мл;
- апельсиновий сык — 75 мл;
- вишня – для прикрашення;
- льод.
Спосіб приготування
По черзі наливаємо всі інгредієнти в келих (після змішування всіх інгредієнтів внизу келиха з’явиться ефект, який називають “червоне сонце”). Додаємо в коктейль лід. Прикрашаємо вишнею на шпазі.
Коктейль Сангрія
Інгредієнти:
- яблуко – 10 г;
- апельсин – 30 г;
- лимон – 30 г;
- лайм – 25 г;
- ананас – 10 г;
- червоне та біле вино – за смаком;
- м’ята – за смаком;
- спрайт – за смаком;
- льод.
Спосіб приготування
Заповнюємо келихи на 1/3 льодом. Фрукти нарізаємо тонкими скибочками. Викладаємо фрукти в келихи. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Апельсиновий крюшон з шампанським
Інгредієнти:
- апельсини – 6 шт.;
- апельсиновий сік – 1 л;
- цукор – 200 г;
- сухе шампанське – 750 мл.
Спосіб приготування
Скибочки апельсинів очищуємо від мембран, розрізаємо на 2-3 частини, викладаємо на дно крюшонниці, засипаємо цукром і ставимо на 1-1,5 години в холодильник. Продовження рецепта читайте тут.
Винний коктейль з фруктами
Інгредієнти:
- вино червоне сухе – 1 л;
- мартіні – 100 мл;
- хурма сорту шарон – 2 шт.;
- апельсини – 1 шт.;
- лимон – 1 шт.;
- паличка кориці – 1 шт.;
- гвоздика – 7 шт.
Спосіб приготування
Хурму й апельсин нарізаємо скибочками, з апельсина знімаємо шкірку і нарізаємо її на смужки. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Коктейль із груші та шампанського
Інгредієнти:
- груша – 1 шт.;
- цукор – 100 г;
- шампанське – 250 мл;
- збиті вершки – за смаком;
- тертий шоколад – за смаком.
Спосіб приготування
Із води та цукру робимо сироп. Грушу очищуємо від шкірки та насіння, розрізаємо на чотири частини та додаємо в сироп. Продовження рецепта читайте за посиланням.
ГОТУЄМО З НАМИ
Що приготувати на Новий рік 2019 — 5 нових ідей