Не глінтвейном єдиним: 5 осінніх напоїв, що зігрівають

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Напої
Холодної осені можна зігрітися не тільки глінтвейном. Чим ще? Про це наша добірка з 5 теплих осінніх напоїв.
Зберегти в кулінарну книгу

Капучино з корицею

Інгредієнти:

  • вода – 150 мл;
  • мелена кава – 2 ч. л.;
  • молоко – 200 мл;
  • цукор і мелена кориця – за смаком.

Спосіб приготування:

Із води та меленої кави готуємо звичним і доступним для себе способом кавовий напій. Нагріваємо молоко приблизно до 70 ° С, потім френч-пресом або міксером збиваємо його в щільну піну. Виливаємо в приготовану чашечку зварену каву та викладаємо поверх нього шапку молочної піни. Піну посипаємо цукром і меленою корицею.

Грог “Ромовий”

Інгредієнти:

  • ром темний – 50 мл;
  • цукор (шматочки) – за смаком;
  • вода гаряча – за смаком.

 

Спосіб приготування

У склянку потрібно покласти шматочки цукру, опустити чайну ложку і до половини наповнити окропом. Помішуючи, розчиняємо цукор і наливаємо ром.

Какао з чилі

Інгредієнти:

  • ванільний цукор – 2 пакетики;
  • кориця мелена – 200 мл;
  • шоколад чорний – за смаком;
  • какао-порошок – 40 г;
  • молоко – 1 л;
  • перець чилі мелений – за смаком.

 

Спосіб приготуваниня

Молоко доводимо до кипіння. З’єднуємо какао та гострий перець. Перемішуємо. Додаємо в суміш трохи гарячої води. Знову перемішуємо. Додаємо ще порцію води і знову перемішуємо. Продовження рецепта читайте тут.

Масала чай

Інгредієнти:

  • чай чорний – 250 мл;
  • спеції (духмяний перець, гвоздика, кориця) – 1 ч. л.;
  • молоко гаряче – 250 мл;
  • цукор – за смаком.

 

Спосіб приготування

Заварюємо міцний чай. Додаємо спеції. Наливаємо гаряче молоко. Додаємо цукор. Нагріваємо чай і настоюємо 4-6 хвилин.

Якщо у вас немає кавомашини, після додавання цукру, залиште заварник в теплому місці і загорніть його в рушник.

Пунш

Інгредієнти:

  • коньяк – 1 склянка;
  • червоне солодке вино вино – 1 склянка;
  • приготований чорний чай – 1,5 склянки;
  • сік виноградно-яблучний – 1 склянка;
  • сік одного лимона;
  • цукор – 100 г;
  • кориця, гвоздика.

 

Спосіб приготування:

Коли заварюємо чай, додаємо спеції — вони віддадуть свій смак саме чаю. Усі компоненти майбутнього напою змішуємо в одній ємності: виливаємо в каструльку чай зі спеціями, потім видавлюємо туди сік лимона. Поки чай не охолов, розмішуємо в ньому цукор, додаємо яблучно-виноградний сік і, в останню чергу, алкоголь. Суміш ставимо на плиту і розігріваємо протягом 5-7 хвилин, не доводячи до кипіння.

ГОТУЄМО З НАМИ
Пий, поки гаряче: готуємо грог, пунш, сидр і глінтвейн

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепт чарівного чаю
Чай без чаю: 5 рецептів напою, що зігріває
5 рецептів глінтвейну на Новий рік 2019
Глінтвейн від Ектора Хіменес-Браво
Коктейлі на Новий рік 2019: 7 ідей
Кава з усього світу: 5 рецептів напою, що бадьорить
Як приготувати глінтвейн в домашніх умовах: 3 рецепти
Морс із журавлини в мультиварці
Яблучний сидр
Глінтвейн з апельсином
Кава з імбиром
Глінтвейн від застуди — рецепт
3 рецепта рослинного молока, смак якого вас здивує
Глінтвейн: класичний рецепт
Смузі зі шпинатом

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт гранатового браслета с говядиной, рецепт приготовления гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной, состав гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату
быстрые закуски на новый год 2019, рецепты быстрых закусок на новый год, рецепты быстрых закусок, новогодние быстрые закуски,тарталетки с ананасами и сыром, канапе с брынзой, жареные креветки по чесночным соусом, рулетики из лаваша и крекеры с авокадо и помидорами
Швидкі закуски на Новий рік 2019