Не глінтвейном єдиним: 5 осінніх напоїв, що зігрівають

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Напої
Холодної осені можна зігрітися не тільки глінтвейном. Чим ще? Про це наша добірка з 5 теплих осінніх напоїв.
Зберегти в кулінарну книгу

Капучино з корицею

Інгредієнти:

  • вода – 150 мл;
  • мелена кава – 2 ч. л.;
  • молоко – 200 мл;
  • цукор і мелена кориця – за смаком.

Спосіб приготування:

Із води та меленої кави готуємо звичним і доступним для себе способом кавовий напій. Нагріваємо молоко приблизно до 70 ° С, потім френч-пресом або міксером збиваємо його в щільну піну. Виливаємо в приготовану чашечку зварену каву та викладаємо поверх нього шапку молочної піни. Піну посипаємо цукром і меленою корицею.

Грог “Ромовий”

Інгредієнти:

  • ром темний – 50 мл;
  • цукор (шматочки) – за смаком;
  • вода гаряча – за смаком.

 

Спосіб приготування

У склянку потрібно покласти шматочки цукру, опустити чайну ложку і до половини наповнити окропом. Помішуючи, розчиняємо цукор і наливаємо ром.

Какао з чилі

Інгредієнти:

  • ванільний цукор – 2 пакетики;
  • кориця мелена – 200 мл;
  • шоколад чорний – за смаком;
  • какао-порошок – 40 г;
  • молоко – 1 л;
  • перець чилі мелений – за смаком.

 

Спосіб приготуваниня

Молоко доводимо до кипіння. З’єднуємо какао та гострий перець. Перемішуємо. Додаємо в суміш трохи гарячої води. Знову перемішуємо. Додаємо ще порцію води і знову перемішуємо. Продовження рецепта читайте тут.

Масала чай

Інгредієнти:

  • чай чорний – 250 мл;
  • спеції (духмяний перець, гвоздика, кориця) – 1 ч. л.;
  • молоко гаряче – 250 мл;
  • цукор – за смаком.

 

Спосіб приготування

Заварюємо міцний чай. Додаємо спеції. Наливаємо гаряче молоко. Додаємо цукор. Нагріваємо чай і настоюємо 4-6 хвилин.

Якщо у вас немає кавомашини, після додавання цукру, залиште заварник в теплому місці і загорніть його в рушник.

Пунш

Інгредієнти:

  • коньяк – 1 склянка;
  • червоне солодке вино вино – 1 склянка;
  • приготований чорний чай – 1,5 склянки;
  • сік виноградно-яблучний – 1 склянка;
  • сік одного лимона;
  • цукор – 100 г;
  • кориця, гвоздика.

 

Спосіб приготування:

Коли заварюємо чай, додаємо спеції — вони віддадуть свій смак саме чаю. Усі компоненти майбутнього напою змішуємо в одній ємності: виливаємо в каструльку чай зі спеціями, потім видавлюємо туди сік лимона. Поки чай не охолов, розмішуємо в ньому цукор, додаємо яблучно-виноградний сік і, в останню чергу, алкоголь. Суміш ставимо на плиту і розігріваємо протягом 5-7 хвилин, не доводячи до кипіння.

ГОТУЄМО З НАМИ
Пий, поки гаряче: готуємо грог, пунш, сидр і глінтвейн

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Смузі зі шпинатом
Рисовий смузі з ананасом і полуницею
Овочевий смузі
Фруктовий смузі з ромом і морозивом
Морс із журавлини в мультиварці
Глінтвейн у мультиварці
5 рецептів смачного чаю від застуди
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Коктейль Маргарита (фоторецепт)
Кав’ярня вдома: як приготувати класичні кавові напої без кавомашини
Грог Ромовий
Осінній ранок: 5 рецептів зігріваючих кавових напоїв
Затишна осінь: 5 рецептів зігріваючих глінтвейнів
Глінтвейн в яблуці
Вино з білого винограду

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів