Смачний узвар із сухофруктів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Українська кухня
Узвар вариться, як і звичайний компот, з єдиною відмінністю: перед приготуванням сухофрукти замочують на деякий час у воді. Читайте простий рецепт українського узвару із сухофруктів
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Мед100 г
Чорнослив200 г
Сушені груші200 г
Сушені яблука200 г
Родзинки100 г
Вода5 л
Додати в список покупок

Читайте також: Смачна весна: 3 детокс-сока з фруктів йовочів

Як приготувати узвар: рецепт

1. Перед тим як варити узвар, готуємо сухофрукти. Для цього миємо їх теплою водою і заливаємо на 10 хвилин холодною водою.

2. Наливаємо в каструлю 5 л води, кладемо груші та яблука і варимо на повільному вогні 15 хвилин.

3. Накриваємо узвар кришкою і залишаємо на 2-3 години, щоб настоявся.

4. Потім додаємо в узвар чорнослив і родзинки і варимо ще 10-15 хвилин.

5. Проціджуємо узвар, додаємо мед і подаємо до столу охолодженим.

Читайте також: Лимонад  м’ятою

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Морс із журавлини в мультиварці
Яблучний сидр
Глінтвейн з апельсином
Кава з імбиром
Глінтвейн від застуди — рецепт
3 рецепта рослинного молока, смак якого вас здивує
Глінтвейн: класичний рецепт
Смузі зі шпинатом
Рисовий смузі з ананасом і полуницею
Овочевий смузі
Фруктовий смузі з ромом і морозивом
Глінтвейн у мультиварці
5 рецептів смачного чаю від застуди
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Коктейль Маргарита (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)