Водяной Кресс


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Многолетнее травянистое растение семейства "капустные". Благодаря своему приятному пряному аромату и легкой горчинке во вкусе кресс часто используют в приготовлении супов, рыбных и мясных блюд, салатов и соусов. Своего рода гастрономическим эталоном в кулинарной практике считается сочетание кресса с мятой и розмарином. 



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Балик з телятини. Кулінарні подарунки. 5 місце
Прянична коробка з домашнім зефіром. Кулінарні подарунки. 6 місце
Кольорова локшина в їстівної кошику. Кулінарні подарунки. 7 місце
Карамельні льодяники Лоллі. Кулінарні подарунки. 8 місце
Печиво Доміно. Кулінарні подарунки. 9 місце
Десерти у пляшках. Кулінарні подарунки. 10 місце
Штрейзель: як приготувати кондитерську крихту
Яблучний пиріг зі штрейзелем
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Грецький салат (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити