Фондю


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Блюдо швейцарской кухни, готовящееся из пяти сортов расплавленного сыра и белого вина. Кроме того, бывает мясным, рыбным, овощным, шоколадным. Иначе говоря, фондю — скорее способ приготовления, нежели какой-то конктретный рецепт. Обычно для приготовления фондю используют какелон (фондюшница) — специальная посуда с подогревом, в которой блюдо готовится и подается на стол, или готовится непосредственно на столе. В силу того, что фондю — не просто вкусная еда, но и весьма занимательный процесс, его часто включают в меню всевозможных романтических ужинов. 

Фондю "Нешатель"  

Рыбное фондю



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Як стерилізувати банки для консервації (відео)
Полуничний смузі
Варення з полуниці без варіння
Тарт з полуницею
Грибна окрошка на мінеральній воді
Легкий салат з кабачка з помідором
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Такі пироги: 3 рецепта випічки з полуницею
Окрошка на квасі з кефіром і гірчицею (фоторецепт)
Меню для пікніка: 12 смачних ідей
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Як правильно снідати: 5 варіантів від Світлани Фус


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити