Глінтвейн: класичний рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Приготуйте зігріваючий глінтвейн з червоного вина за класичним рецептом
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вино червоне напівсолодке75 мл
Мускатний горіх за смаком
Гвоздика6-7 бутонів
Вода70 мл
Цукор1 ст.л.
Додати в список покупок

Як приготувати глінтвейн: класичний рецепт

1. У гарячу воду кидаємо мускатний горіх і гвоздику, доводимо до кипіння

2. Даємо настоятися 10-15 хвилин. Проціджуємо

3. У відварі розчиняємо цукор і обережно додаємо в підігріте до 70°С вино

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Прокинься та співай: чим замінити каву
Вино з порічки
Вишняк
Абрикосівка — простий рецепт
Чай з ягідним листям
Банановий латте
Лимонад з базиліка
Малиновий лікер (фоторецепт)
Домашня наливка з полуниці та суниці
Вишнівка: простий рецепт вишневого лікеру
Раф кава: рецепт приготування в домашніх умовах
Кава з вишнею
Квас з порічок
Полуничний лікер Ксу Ксу
ТОП-3 рецепти холодної кави

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
тертый пирог с вишней, тертый пирог с вишней рецепт, тертый пирог с вишней пошаговый рецепт приготовления, как приготовить тертый пирог с вишней, рецепт тертого пирога с вишней, состав тертого пирога с вишней, тертый пирог с вишней состав
Тертий пиріг з вишнею
заготовки из вишни на зиму, рецепты заготовок из вишни на зиму, консервация из вишни, как закрыть вишню на зиму, оригинальные рецепты консервации из вишни
Заготовки з вишні на зиму