Глінтвейн: класичний рецепт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Приготуйте зігріваючий глінтвейн з червоного вина за класичним рецептом

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вино червоне напівсолодке Shevalier Rouge75мл
Мускатний горіхза смаком
Гвоздика6-7бутонів
Вода70мл
Цукор1ст.л.

Як приготувати глінтвейн: класичний рецепт

1. У гарячу воду кидаємо мускатний горіх і гвоздику, доводимо до кипіння

2. Даємо настоятися 10-15 хвилин. Проціджуємо

3. У відварі розчиняємо цукор і обережно додаємо в підігріте до 70°С вино

 Для приготування класичного глінтвейну краще використовувати червоне напівсолодке вино


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Пахлава медова
Білий глег з грушею
Ванільні вафлі
Суп-пюре з овочів (фоторецепт)
Жульєн з куркою та грибами (Все буде смачно) (відеорецепт)
Макаруни – рецепт печива
Кава по-східному
Домашній сир за 45 хвилин (фоторецепт)
Спагеті з морепродуктами
Домашня панакота: 3 рецепта
Запечена риба у фользі
Овочевий жульєн (Все буде смачно) (відеорецепт)
Яєчний глінтвейн
Цукерки Пташине молоко (фоторецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити