Глінтвейн з ромом і медом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Глінтвейн просто незамінний в холодну погоду!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вино напівсолодке червоне Piccolo150мл
Ром30мл
Мед1ст.л.
Апельсин1шт
Гвоздика10бутонів
Мелена кориця0,5ч.л.

Як приготувати глінтвейн з ромом і медом

1. Мед, ром і вино змішуємо і прогріваємо, не доводячи до кипіння.

2. Додаємо скибочку апельсина, наколоту бутонами гвоздики, і корицю.

3. Готовий глінтвейн розливаємо по келихах і подаємо.

 Прикрасити глінтвейн можна часточкою апельсина, наколовши її на келих

Читайте також: Червоний пунш



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Апельсиновий глінтвейн з корицею
Шоковейн: рецепт зігріваючого напою
Глінтвейн з білим вином
Глінтвейн з джином
Ірландська кава – рецепт приготування
Грог з білим ромом
Глінтвейн з розмарином
Чай з червоним вином
Узвар з сухофруктів (фоторецепт)
Кава по-віденськи (Все буде добре) (відеорецепт)
Кава з кардамоном
Апельсиновий крюшон із шампанським
Яєчний глінтвейн
Білий глег з грушею


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити