Глінтвейн з ромом і медом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Глінтвейн просто незамінний в холодну погоду!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вино напівсолодке червоне150 мл
Ром30 мл
Мед1 ст.л.
Апельсин1 шт
Гвоздика10 бутонів
Мелена кориця0,5 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати глінтвейн з ромом і медом

1. Мед, ром і вино змішуємо і прогріваємо, не доводячи до кипіння.

2. Додаємо скибочку апельсина, наколоту бутонами гвоздики, і корицю.

3. Готовий глінтвейн розливаємо по келихах і подаємо.

Читайте також: Червоний пунш

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Чай з ягідним листям
Банановий латте
Лимонад з базиліка
Малиновий лікер (фоторецепт)
Домашня наливка з полуниці та суниці
Вишнівка: простий рецепт вишневого лікеру
Раф кава: рецепт приготування в домашніх умовах
Кава з вишнею
Квас з порічок
Полуничний лікер Ксу Ксу
ТОП-3 рецепти холодної кави
ТОП-3 рецепти холодного чаю
Освіжаючий безалкогольний мохіто
Холодна кава гляссе
Лимонад з м’ятою
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт c фото сухое киевское варенье, рецепт приготовления сухое киевское варенье с фото, как приготовить сухое киевское варенье рецепт с фото, состав сухое киевское варенье, как приготовить сухое киевское варенье
Сухе київське варення (фоторецепт)
консервированные огурцы, как приготовить хрустящие огурцы на зиму, рецепт хрустящих огурцов на зиму, рецепт приготовления консервированных огурцов, состав консервированных огурцов
Хрусткі огірки на зиму: ТОП-5 рецептів