Глювайн з ромом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
У Німеччині дуже люблять глінтвейн, але називають його глювайн. Зазвичай його готують під час різдвяних і новорічних свят
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вино червоне сухе1 пляшка
Фруктовий шнапс або ром100 мл
Цедра лимона за смаком
Цедра апельсина за смаком
Кориця1 паличка
Бадьян2 зірочки
Ваніль1 стручок
Додати в список покупок

Як приготувати глювайн з ромом

1. Розколюємо палички кориці й відправляємо їх в каструлю з товстим дном. Туди ж додаємо цедру і бадьян

2. Вливаємо в каструлю вино і ставимо на слабкий вогонь

3. Розрізаємо стручок ванілі уздовж навпіл, вишкребаємо насіння кінчиком ножа і змішуємо з вином. Стручок теж відправляємо в вино

4. Коли вино майже закипить (але стежимо за тим, щоб не закипіло!), знімаємо каструлю з вогню, вливаємо шнапс або ром і відразу ж, розмішавши, розливаємо напій по жароміцним келихам або гурткам.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Космополітен: рецепт приготування в домашніх умовах
Прокинься та співай: чим замінити каву
Вино з порічки
Вишняк
Абрикосівка — простий рецепт
Чай з ягідним листям
Банановий латте
Лимонад з базиліка
Малиновий лікер (фоторецепт)
Домашня наливка з полуниці та суниці
Вишнівка: простий рецепт вишневого лікеру
Раф кава: рецепт приготування в домашніх умовах
Кава з вишнею
Квас з порічок
Полуничний лікер Ксу Ксу

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить вишневый чизкейк без выпечки пошагово
Вишневий чізкейк без випічки (фоторецепт)
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів