Глювайн з ромом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

У Німеччині дуже люблять глінтвейн, але називають його глювайн. Зазвичай його готують під час різдвяних і новорічних свят

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вино червоне сухе Cabernet-Merlot Vintage1пляшка
Фруктовий шнапс або ром100мл
Цедра лимоназа смаком
Цедра апельсиназа смаком
Кориця1паличка
Бадьян2зірочки
Ваніль1стручок

Як приготувати глювайн з ромом

1. Розколюємо палички кориці й відправляємо їх в каструлю з товстим дном. Туди ж додаємо цедру і бадьян

 Якщо будете використовувати цукор, додайте і його, але не більше 3-4 ст.л.

2. Вливаємо в каструлю вино і ставимо на слабкий вогонь

3. Розрізаємо стручок ванілі уздовж навпіл, вишкребаємо насіння кінчиком ножа і змішуємо з вином. Стручок теж відправляємо в вино

4. Коли вино майже закипить (але стежимо за тим, щоб не закипіло!), знімаємо каструлю з вогню, вливаємо шнапс або ром і відразу ж, розмішавши, розливаємо напій по жароміцним келихам або гурткам.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Апельсиновий глінтвейн з корицею
Шоковейн: рецепт зігріваючого напою
Глінтвейн з білим вином
Глінтвейн з джином
Ірландська кава – рецепт приготування
Глінтвейн з ромом і медом
Грог з білим ромом
Глінтвейн з розмарином
Чай з червоним вином
Узвар з сухофруктів (фоторецепт)
Кава по-віденськи (Все буде добре) (відеорецепт)
Кава з кардамоном
Апельсиновий крюшон із шампанським
Яєчний глінтвейн


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити