Панна котта со вкусом розовых лепестков — новинка ресторана «Конкорд»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Сливочный вкус панна котты подчеркивают цветочные нотки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ресторан «Конкорд» приглашает попробовать обновленный итальянский десерт панна котту. Особенность этого лакомства в новой вариации — сладкий насыщенный вкус розовых лепестков и цветочный аромат. Основа десерта классическая — сливки. 

Розовая панна котта доставит гурманам настоящее удовольствие. Особенно если дегустировать десерт на летней террасе ресторана «Конкорд».



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Штрейзель: як приготувати кондитерську крихту
Яблучний пиріг зі штрейзелем
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Грецький салат (фоторецепт)
Тахіні: рецепт кунжутної пасти
Бісквіт в мультиварці
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Яблуко, запечене в тісті (фоторецепт)
Сирна запіканка в мультиварці
Пісний торт
Імбирний чай (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити