Венгерский гость чирке-паприкаш в ресторане «Курени»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Шеф-повар ресторана «Курени» открывает секрет блюда чирке-паприкаш из цыпленка

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Особый шарм украинской кухни привносят старинные европейские акценты. В Закарпатском регионе, к примеру, очень популярно блюдо под названием чирке-паприкаш. Это кушанье родом из Венгрии, его очень любила императрица Елизавета, жена кайзера Франца-Йозефа.

Шеф-повар ресторана «Курени» приглашает отведать ароматного цыпленка чирке-паприкаш в сливочном соусе с паприкой.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Пісне меню на кожен день: звичний раціон з рослинної їжі
Великий піст 2018 меню на кожен день – як скласти і про що пам’ятати
Солодка ковбаска з горіхами
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Буріто з телятиною
Ряжанка: рецепт
Брауні (фоторецепт)
Яйця по-кубинськи
Салат Цезар з тунцем
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Пісні голубці з рибою (фоторецепт)
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити