Сезон черноморских рапанов в ресторане «Смородина»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


В меню ресторана «Смородина» появились рапаны из Черного моря

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ресторан «Смородина» открывает сезон черноморских рапанов. Нежный и неповторимый вкус этого морепродукта, приготовленного по лучшим рецептам, не оставит равнодушным даже самого взыскательного гурмана!

В меню заведения появились такие деликатесы: шашлык из рапанов (72 грн), рапаны, жареные с луком, помидорами черри в сливочном соусе (85 грн) и рапаны по-французски (92 грн).



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Полунична маргарита (фоторецепт)
Швидкі малосольні огірки
Маринований горошок
Святкова курка, запечена на мангалі
Полуничний лікер Ксу Ксу
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Грецький соус Цацики
Як заморозити полуницю
Заливний пиріг з полуницею і сметаною
Смачний кекс з полуницею
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Варення п’ятихвилинка з полуниці
Котлети з кабачків


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Полунична маргарита (фоторецепт)
рецепт клубничного ликера ксу ксу, рецепт клубничного ликера ксу ксу пошагово, состав клубничного ликера ксу ксу, как готовить клубничный ликер ксу ксу, как приготовить клубничный ликер ксу ксу пошагово, клубничный ликер ксу ксу рецепт
Полуничний лікер Ксу Ксу