Стань мастером Flair-barista!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

В Украине теперь учат готовить модные напитки из эспрессо

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

15 сентября в Международном центре барменов Planet Z стартует курс Flair-barista, во время которого научат готовить модные напитки на основе эспрессо. До этого в мире существовало только две школы, работающие в подобном направлении — итальянская и французская. Planet Z поступила проще: по словам преподавателей, украинский центр «взял из существующего опыта самое главное, добавил самое лучшее, украсил самым свежим и получил простую, актуальную и свежую программу». Помимо приготовления, здесь расскажут об истории кофе, его разновидностях и «взаимоотношениях» с молоком.

Международный центр барменов Planet Z
г.Киев, пр. Свободы 2 (Пересечение пр. Правды и пр. Свободы)
т. 599-1997
т./ф. 467-4422
т./ф. 467-4423



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Рибний паштет від Алли Ковальчук (фоторецепт)
Торт «шу-шу». Кулінарні подарунки. 1 місце
Подарункові еклери. Кулінарні подарунки. 2 місце
Букет з домашніх цукерок. Кулінарні подарунки. 3 місце
Неаполітанські ромові баби в банках. Кулінарні подарунки. 4 місце
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Балик з телятини. Кулінарні подарунки. 5 місце
Прянична коробка з домашнім зефіром. Кулінарні подарунки. 6 місце
Кольорова локшина в їстівної кошику. Кулінарні подарунки. 7 місце
Карамельні льодяники Лоллі. Кулінарні подарунки. 8 місце
Печиво Доміно. Кулінарні подарунки. 9 місце
Десерти у пляшках. Кулінарні подарунки. 10 місце
Штрейзель: як приготувати кондитерську крихту
Яблучний пиріг зі штрейзелем


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити