«ИКРА» предлагает французское шампанское и новое меню


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Перед Новым годом ресторан приглашает попробовать шампанское Laurent Perrier по удивительно приятной цене, а также меню 2009 года

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ресторан «Икра», который «по совместительству» является представительством шампанского Дома Laurent-Perrier, приглашает на шампанское. Стоимость бутылки — всего 500 грн, что почти в три раза дешевле стандартной цены. Шампанское предлагается и побокально.
 
Заодно в «Икре» уже можно попробовать меню 2009 года, составленное в соответствии с самыми вкусными европейскими трендами новым шеф-поваром — Игорем Крамаренко.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Бараняча нога у тісті, фарширована нирками. 10 страв з баранини. 1 місце
Кабирга. 10 страв з баранини. 2 місце
Баранина, тушкована з персиками. 10 страв з баранини. 3 місце
Баранина, запечена в горіховій скоринці. 10 страв з баранини. 4 місце
Баранина по-тоскански. 10 страв з баранини. 5 місце
Азербайджанський суп «Бозбаш». 10 страв з баранини. 6 місце
Баранина, шпигована гранатом. 10 страв з баранини. 7 місце
Ханум з бараниною та гарбузом. 10 страв з баранини. 8 місце
Чакапулі. 10 страв з баранини. 9 місце
Турецька піца «Піде». 10 страв з баранини. 10 місце
Домашня лазанья: секрети приготування
Овочі на грилі за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Простий рецепт шашлику зі свинини з майонезом
Класичний оцтовий маринад для свинини


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити