В «Ани» проходит сезон глинтвейна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ресторан предлагает новый подход к зимним напиткам
Зберегти в кулінарну книгу

Традиционно глинтвейн готовится из красного вина с добавлением сахара и пряностей. Ресторан «Ани» решил поэкспериментировать и предлагает усовершенствовать зимний напиток. Теперь здесь можно попробовать глинтвейны с ромом, коньяком, ликером, различными настойками. Причем эти добавки использованы в таком количестве, что не меняют вкус напитка, а придают ему более пикантный вкус и аромат. Ориентировочная стоимость: 47 грн за 250 мл.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Осіннє меню: 5 рецептів гарбузово-яблучної випічки
Як правильно приготувати заморожених равликів?
Салат із маринованих огірків з крабовими паличками
Кекси із картопляного пюре з часниковими чипсами
Відбивні із різних видів м’яса: 5 простих рецептів
Яблучні кекси
Що приготувати з курячого філе: 5 простих рецептів
Домашні пиріжки з гарбузом: простий рецепт
Курка в вершковому соусі
5 кращих рецептів котлет
Яблучні оладки
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак
Осінній ранок: 5 рецептів зігріваючих кавових напоїв
Що приготувати на обід: 8 кращих рецептів зігріваючих супів
Картопля пай: простий рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки