Збитень з вином


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Збитень - це старовинний слов'янський напій на основі меду. Якщо додати в нього червоне вино, за смаком він буде нагадувати глінтвейн!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вино червоне сухе Merlot200мл
Мед150г
Корицядрібка
Мускатний горіхдрібка
Кардамон3коробочки
Гвоздика3бутони
Цедра 1-го лимона

Як приготувати збитень з вином

1. У каструлю вливаємо 800 мл води, додаємо лимонну цедру і мед. Даємо закипіти

2. Варимо на слабкому вогні 7-8 хвилин, після чого додаємо гвоздику, кардамон, корицю і мускатний горіх. Готуємо ще 5 хвилин

3. Вливаємо вино, доводимо до кипіння і відразу ж знімаємо з вогню. Даємо настоятися в теплому місці 30 хвилин, після чого проціджуэмо. Подаємо збитень з вином гарячим!

 Щоб приготувати алкогольний збитень, вибирайте червоне сухе вино


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Білий глег з грушею
Кава по-східному
Яєчний глінтвейн
Кава по-ліонськи
Апельсиновий глінтвейн з корицею
Шоковейн: рецепт зігріваючого напою
Глінтвейн з білим вином
Глінтвейн з джином
Ірландська кава – рецепт приготування
Глінтвейн з ромом і медом
Грог з білим ромом
Глінтвейн з розмарином
Чай з червоним вином
Узвар з сухофруктів (фоторецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити