Збитень з вином

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Збитень - це старовинний слов'янський напій на основі меду. Якщо додати в нього червоне вино, за смаком він буде нагадувати глінтвейн!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вино червоне сухе200 мл
Мед150 г
Кориця дрібка
Мускатний горіх дрібка
Кардамон3 коробочки
Гвоздика3 бутони
Цедра 1-го лимона
Додати в список покупок

Як приготувати збитень з вином

1. У каструлю вливаємо 800 мл води, додаємо лимонну цедру і мед. Даємо закипіти

2. Варимо на слабкому вогні 7-8 хвилин, після чого додаємо гвоздику, кардамон, корицю і мускатний горіх. Готуємо ще 5 хвилин

3. Вливаємо вино, доводимо до кипіння і відразу ж знімаємо з вогню. Даємо настоятися в теплому місці 30 хвилин, після чого проціджуэмо. Подаємо збитень з вином гарячим!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Космополітен: рецепт приготування в домашніх умовах
Прокинься та співай: чим замінити каву
Вино з порічки
Вишняк
Абрикосівка — простий рецепт
Чай з ягідним листям
Банановий латте
Лимонад з базиліка
Малиновий лікер (фоторецепт)
Домашня наливка з полуниці та суниці
Вишнівка: простий рецепт вишневого лікеру
Раф кава: рецепт приготування в домашніх умовах
Кава з вишнею
Квас з порічок
Полуничний лікер Ксу Ксу

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму