Брюссельська капуста: рецепт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Читайте, як приготувати брюссельську капусту по-італійськи!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Брюссельська капуста500г
Молоко1склянка
Вершкове масло2ст.л.
Борошно2ст.л.
Вершки2ст.л.
Тертий сир2ст.л.
Сік лимона1ч.л.
Мускатний горіхза смаком
Перецьза смаком
Сільза смаком

Як приготувати брюссельську капусту по-італійськи

1. Відварити качани капусти в трохи підсоленій воді протягом декількох хвилин – не допускати розварювання!

2. Злегка підсмажити борошно на вершковому маслі, влити вершки і молоко, довести соус до загусання, помішуючи, на слабкому вогні.

3. Приправити соус перцем, мускатом, влити сік лимона, перемішати, залити соусом капусту, тушкувати 3-5 хвилин, посипати тертим сиром і подати як гарнір або основну страву.

Читайте також: Цвітна капуста з сиром пармезан і білим вином



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Куряче суфле в мультиварці
День святого Валентина: ТОП-5 продуктів для любові
Гречані млинці з овочами (фоторецепт)
Минтай в духовці
Що взяти в офіс: дієтичне меню на тиждень
Як зігрітися за допомогою прянощів
Суп Мінестроне
Що приготувати на вечерю: поради дієтологів
Чіпси з лаваша (фоторецепт)
Салат з овочів і курки під сметанним соусом
Енергетичний батончик: рецепт
Дієтичні еклери
Дієтичний рулет з індички зі шпинатом (Все буде добре) (відеорецепт)
Як схуднути за 3 дні: просте меню


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити