Мусака з телятини з вешками (фото)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиГрецька кухняДень народження
Мусака з телятини з вершками за рецептом шеф-повара Валентини Правдиної
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Баклажаны2 шт
Помидоры крупные2 шт
Телятина500 г
Сыр твердый200 г
Яйцо2 шт
Молоко 2,5 %150 мл
Лук репчатый1 шт
Укроп по вкусу
Петрушка щепотка
Листья салата щепотка
Базилик щепотка
Масло растительное щепотка
Перец щепотка
Соль щепотка
Додати в список покупок

Як приготувати мусаку — покроковий рецепт з фото

Продукты для приготовления мусаки

Продукти для мусаки: телятина, баклажани, помідори, сир, яйце, молоко, цибуля

рецепт пошагово мусаки шаг 1

1. Телятину та очищену цибулину пропускаємо через м’ясорубку

пошаговый рецепт приготовления мусаки шаг 2

2. Обсмажуємо фарш з телятини на розігрітій пательні, доки він не пустить сік

как приготовить мусаку рецепт пошагово шаг 3

3. Нарізаємо баклажани кружечками

Баклажани потрібно присипати сіллю та залишити на 15 хвилин, щоб з них пішла гіркота. Після промийте їх під проточною водою та висушіть паперовими рушниками

состав мусаки шаг 4

4. Обсмажуємо баклажани з двух сторін до золотистості

как приготовить мусаку шаг 5

5. Натираємо на крупній терці сир

рецепт пошагово мусаки шаг 6

6. Розбиваємо в окремій ємності яйця

пошаговый рецепт приготовления мусаки шаг 7

7. Додаємо до яєць молоко, взбиваємо

состав мусаки шаг 8

8. Додаємо тертий сир та перемішуємо

как приготовить мусаку шаг 9

9. Нарізаємо товстими кружечками помідори

рецепт пошагово мусаки шаг 10

10. Викладаємо обсмажені баклажани в миску з вогнетривкого скла

пошаговый рецепт приготовления мусаки шаг 11

11. Робимо зверху шар з фаршу

как приготовить мусаку рецепт пошагово шаг 12

12. Додаємо помідори

состав мусаки шаг 13

13. Нарізаємо зелень

как приготовить мусаку шаг 14

14. Посипаємо помідори зеленню

рецепт пошагово мусаки шаг 15

15. Заливаємо мусаку сирно-молочною сумішшю

рецепт пошагово мусаки шаг 16

16. Посипаємо мусаку тертим сиром

пошаговый рецепт приготовления мусаки шаг 17

17. Ставимо мусаку в розігріту до 220°С духовку на 15 хвилин

пошаговый рецепт приготовления мусаки

Готову мусаку з телятини прикрашаємо листям салату, базиліком та томатами черрі.

Готовність мусаки можна визначити по шкоринці — як тільки сир зарум’янився, страву можна виймати з духовку

Дякуємо за рецепт шеф-повару Валентині Правдиній

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)
Кутя із пшениці
Кутя із рису з маком
М’ясна тарілка: рецепти домашньої буженини, м’ясного рулету і балику
Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)
Печеня із курки в горщиках (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік