Ангельские блины

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Масляна
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Кремовый сыр1 стакан
Блины4 шт
Сахар коричневый60 мл
Финики рубленые180 мл
Горячий херес60 мл
Коктейльная вишня4 шт
Додати в список покупок

В емкости взбиваем сыр и коричневый сахар. Добавляем финики, взбиваем и распределяем получившуюся смесь по блинам. Блины складываем конвертиком, выкладываем в сковороду, нагреваем и поливаем хересом. Обжариваем и выкладываем на тарелку. Украшаем каждый блинчик вишней.

Подача и сервирока блинов

Подаем блины горячими.


Еще рецепты блинов

 

Читайте также: Масленица – традиции и рецепты

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Запечена картопля з грибами
Індичка, запечена в духовці
Тефтелі з індички в журавлинній глазурі (Все буде добре) (відеорецепт)
Брюссельська капуста по-італійськи
13 рецептів картоплі в духовці
Піца народів світу
Аранчіні — простий рецепт
Тефтелі із фаршу Асорті
Рибні котлети — відеорецепт приготування
Котлета по-київськи — рецепт від експертів Все буде добре
Курячі котлети
Як приготувати фрикадельки з підливою
Кус-кус — ТОП-3 рецепти з м’ясом
Бефстроганов — рецепт приготування
Самса з м’ясом — простий рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)