Жовті вареники з сиром

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Українська кухняСтарий новий рік 2018
Smachno.ua пропонує вам цікавий рецепт вареників з сиром!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно200 г
Яєчний жовток1 шт
Куркума2 ст.л.
Вода50 мл
Сіль (для тіста)1 ч.л.
Сир150 г
Морква1 шт
Цибуля-порей1 шт
Вершкове масло за смаком
Петрушка за смаком
Кріп за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати жовті вареники з сиром

1. Готуємо начинку для вареників: моркву натираємо на крупній тертці, порей дрібно нарізаємо. Обсмажуємо моркву з цибулею до золотистого кольору. Остуджуємо та змішуємо з сиром. Додаємо сіль і перець.

2. Готуємо вареники: борошно змішуємо з сіллю, куркумою, просіюємо гіркою в миску, робимо посередині поглиблення, викладаємо в нього яєчний жовток. Вливаємо холодну воду й добре вимішуємо тісто. Розкачуємо тісто в тонкий пласт, вирізаємо з тіста гуртки, викладаємо начинку, защипуємо краї і відварюємо вареники до готовності в підсоленій воді.

3. Готуємо вершковий соус: вершкове масло розтоплюємо на пательні, додаємо рубану зелень, сіль, перець і злегка нагріваємо масло, щоб з’єдналися аромат і смаки.

4. Готові вареники підсушуємо на гарячій пательні та подаємо з зеленим вершковим маслом.

Тонкощі приготування вареників

  1. Для приготування вареників потрібно використовувати тільки холодні продукти: холодні яйця, холодну рідину і холодне борошно.
  2. Щоб вареники не розкрилися під час варіння, краї при ліпленні потрібно змочити водою.
  3. Готові вареники відкидаємо на сито, даємо стекти рідині й підсушуємо на гарячій пательні до моменту, коли вони стануть матовими.
  4. Закладати вареники потрібно в сильно киплячу воду. Коли кипіння досягне своєї максимальної точки, зменшуємо вогонь в два рази, щоб вареники не розкрилися під час варіння.

Читайте також:

Вареники з сирною начинкою

Тісто на вареники

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар