Жовті вареники з сиром


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Smachno.ua пропонує вам цікавий рецепт вареників з сиром!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Борошно200г
Яєчний жовток1шт
Куркума2ст.л.
Вода50мл
Сіль (для тіста)1ч.л.
Сир150г
Морква1шт
Цибуля-порей1шт
Вершкове маслоза смаком
Петрушказа смаком
Кріпза смаком
Сільза смаком

Як приготувати жовті вареники з сиром

1. Готуємо начинку для вареників: моркву натираємо на крупній тертці, порей дрібно нарізаємо. Обсмажуємо моркву з цибулею до золотистого кольору. Остуджуємо та змішуємо з сиром. Додаємо сіль і перець.

2. Готуємо вареники: борошно змішуємо з сіллю, куркумою, просіюємо гіркою в миску, робимо посередині поглиблення, викладаємо в нього яєчний жовток. Вливаємо холодну воду й добре вимішуємо тісто. Розкачуємо тісто в тонкий пласт, вирізаємо з тіста гуртки, викладаємо начинку, защипуємо краї і відварюємо вареники до готовності в підсоленій воді.

3. Готуємо вершковий соус: вершкове масло розтоплюємо на пательні, додаємо рубану зелень, сіль, перець і злегка нагріваємо масло, щоб з’єдналися аромат і смаки.

4. Готові вареники підсушуємо на гарячій пательні та подаємо з зеленим вершковим маслом.

Тонкощі приготування вареників

  1. Для приготування вареників потрібно використовувати тільки холодні продукти: холодні яйця, холодну рідину і холодне борошно.
  2. Щоб вареники не розкрилися під час варіння, краї при ліпленні потрібно змочити водою.
  3. Готові вареники відкидаємо на сито, даємо стекти рідині й підсушуємо на гарячій пательні до моменту, коли вони стануть матовими.
  4. Закладати вареники потрібно в сильно киплячу воду. Коли кипіння досягне своєї максимальної точки, зменшуємо вогонь в два рази, щоб вареники не розкрилися під час варіння.

Читайте також: Вареники з сирною начинкою



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Каша в мультиварці
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Яйця по-кубинськи
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Запіканка з курки
Жульєн в мультиварці
Сочевиця з грибами і шпинатом
Перлова каша з гарбузом, горіхами та сухофруктами від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити