Як приготувати царські котлети
- Цибулю нарізаємо півкільцями, часник подрібнюємо. Цибулю і часник обсмажуємо на розігрітій олії до м’якості.
- Знімаємо шкірку та м’ясо з кісток.
- Зрізаємо скоринку з хліба. М’якуш замочуємо у вершках, а кірочку ділимо на дві частини: одну нарізаємо дрібними кубиками та підсушуємо в духовці, а іншу заморожуємо та згодом натираємо на тертці.
- Пропускаємо куряче м’ясо, хліб і цибулю з часником через м’ясорубку. Додаємо сіль і перець.
- Вимішуємо фарш руками, потім загортаємо в харчову плівку та відбиваємо об стіл. Кладемо фарш у холодильник на 20 хвилин.
- Натираємо заморожене вершкове масло та додаємо в фарш. Знову відправляємо фарш у холодильник на 5 хвилин.
- Збиваємо яйця.
- Формуємо із фаршу котлети. Опускаємо кожну котлету спочатку у збиті яйця, потім у дрібну хлібну паніровку, знову у яйця і обвалюємо у сухарях.
- Обсмажуємо котлети в розігрітій олії до золотистого кольору, а потім доводимо до готовності в духовці при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин.
ГОТУЄМО З НАМИ
Курячі котлети