Рыба с помидорами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Рыба500 г
Лук репчатый2 шт
Помидоры4 шт
Масло сливочное3 ст.л.
Уксус1 ст.л.
Петрушка1 шт
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: Лук тонко режем, слегка обжариваем в глубокой сковороде, рыбу нарезаем некрупными кусками и раскладываем на муке, солим. Помидоры нарезаем ломтиками и покрываем ими рыбу. Вливаем полстакана воды, кладем масло, перчим. Тушим в духовке под крышкой 15-20 минут. Готовое блюдо посыпаем зеленью, сбрызгиваем уксусом.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля з грибами
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці
Картопля в духовці з сиром
Паста карбонара з грибами
Солянка з капусти
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром