Рыба с чилли


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Филе пикши500г
Мед2ч.л.
Лимон1шт
Томатная паста2ст.л.
Бульон куриный2.50стакан
Соль0.25ч.л.
Чеснок1зубчик
Лук репчатый2шт
Перец чили молотый1ч.л.
Масло сливочное2ст.л.
Додати в список покупок

Способ приготовления: Распускаем масло в кастрюле. Кладем молотый чилли и жарим на маленьком огне в течение 1 минуты. Добавляем лук и чеснок и поджариваем в течение 3 минут. Вливаем бульон, томатную пасту, сок лимона и мед. Накрываем крышкой и тушим в течение 30 минут до полного загустения. Добавляем рыбу и тушим еще 10 минут. Солим и перчим. Вместо рыбы можно взять 250 г очищенных креветок, постепенно добавляя их по ходу приготовления блюда.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Оладки з кабачків з сиром
Шакшука
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Оладки з кабачків: простий рецепт
Лазанья з кабачків
М’ята молода картопля
Млинці на кефірі: рецепт тонких млинців


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити