Рыба тушеная по-волжски


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Соль0по вкусу
Зелень укропа1ст.л.
Масло растительное4ст.л.
Вино белое сухое1.50стакан
Лимон1шт
Яблоки6шт
Лук репчатый2шт
Филе сома1000г
Додати в список покупок

Способ приготовления: Подготовленное рыбное филе нарезаем на куски, обсушиваем, солим. Натираем на терке цедру лимона, отжимаем из лимона сок и сбрызгиваем им рыбное филе. Лук, яблоки мелко нарезаем и слегка обжариваем на масле. В посуду, где обжаривались лук и яблоки, вливаем вино и даем немного настояться. Смесь выкладываем в смазанную маслом форму, перчим, солим, обсыпаем тертой цедрой лимона, сверху укладываем на нее рыбу. Накрываем форму (кастрюлю) крышкой и ставим в разогретую духовку на 25-30 минут. Готовую рыбу выкладываем на блюдо, обливаем смесью, в которой она тушилась, украшаем зеленью укропа.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Оладки з кабачків з сиром
Шакшука
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Оладки з кабачків: простий рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею
рецепт густого клубничного варенья, рецепт густого клубничного варенья пошагово, состав густого клубничного варенья, как готовить густое клубничное варенье, как приготовить густое клубничное варенье пошагово, густое клубничное варенье рецепт
Густе полуничне варення