Рыба тушеная с помидорами и перцем


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Соль0по вкусу
Томатная паста75г
Перец сладкий30г
Перец сладкий100г
Корень петрушки20г
Корень петрушки6г
Морковь30г
Шпик копченый10г
Судак250г
Додати в список покупок

Способ приготовления: Рыбу разделываем на филе с кожей без реберных костей, нарезаем на порционные куски и укладываем в сотейник. Сверху кладем ломтики копченого шпика, нарезанные кружочками помидоры, морковь и корень петрушки, нарезанный кольцами сладкий перец, пассированный лук. Все заливаем томатным соусом и тушим до готовности. Отдельно подаем отваренный картофель и салат.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Оладки з кабачків: простий рецепт
Лазанья з кабачків
М’ята молода картопля
Млинці на кефірі: рецепт тонких млинців
Нототенія в томатному соусі
Феттучіні з кабачків з грибами (Все буде добре, відеорецепт)
Класичний плов


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити